Ντυμένη στα μαύρα στο γάμο του Μουζουράκη & Κοζάρη - Το ιδιαίτερο maxi φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Αίγινα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς είναι το Σάββατο 27/5 για τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαριλού Κοζάρη με τους δύο να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα σε ένα εκκλησάκι, που χωρούσε όλους τους καλούς τους φίλους (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με την άφιξη της νύφης).

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr κατέγραψε το Μουζουράκη να φτάνει πρώτος και στη συνέχεια τους καλεσμένους να έρχονται ένας ένας. Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς, που έκλεψαν πολλά βλέμματα ήταν η Κατερίνα Καινούργιου.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο γάμο Κοζάρη και Μουζουράκη

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό, πως είναι κολλητή φίλη της νύφης και έτσι δε μπορούσε να λείπει από την ωραιότερη ημέρα της ζωής της! Η Καινούργιου εντυπωσίασε με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το οποίο είχε κάποιες διαφάνειες στο πάνω μέρος. Τα μαλλιά της ήτα πιασμένα πάνω με τα χρυσά σκουλαρίκια και τσάντα, που επέλεξε να κάνουν αντίθεση.

Καινούργιου γάμος μουζουράκη
Καινούργιου γάμος μουζουράκη

Το χιουμοριστικό σχόλιο στην Καινούργιου για τις ανύπαντρες

Η Κατερίνα Καινούργιου από νωρίς το Σάββατο 26/5 έκανε πολλές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, τόσο από το δείπνο που είχαν το βράδυ της Παρασκευής 26/5 όσο και από τις ετοιμασίες της νύφης (δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της).

Από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μάλιστα, αποκάλυψε τα παπούτσια που θα φοράει η νύφη στο μυστήριο και όπως φαίνεται στη συνέχεια στο γλέντι.

Όπως αρχικά αποκάλυψε η παρουσιάστρια, η νύφη θα φορέσει λευκά πέδιλα με φιάπα, ωστόσο όπως παρατήρησε ο πάτος είναι μαύρος, με αποτέλεσμα να... αγχωθεί. Όπως όμως της απάντησε η νύφη, θα γράψουν με λευκό μαρκαδοράκι.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια νέα ανάρτηση με διαφορετικά νυφικά παπούτσια, sneakers αυτή την φορά, με την Μαριλού Κοζάρη να της λέει πως "Τόσες που είναι ανύπαντρες, μόνο εδώ χωράει σε βατραχοπέδιλα".