Η εντυπωσιακή άφιξη του ζευγαριού στο κτήμα - Το κομμάτι που χόρεψαν συγκινημένοι Μουζουράκης & Κοζαρή

Σε πελάγη ευτυχίας οι νεόνυμφοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 27/5 θα είναι μια αξέχαστη ημέρα για τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαριλού Κοζαρή με το ζευγάρι να ενώνεται και επίσημα στην Αίγινα με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες).

Αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με ένα άσπρο, ανοιχτό αυτοκίνητο για να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για το μεγάλο γλέντι, που θα ακολουθούσε με τους φίλους του στο κτήμα, που είχαν κλείσει!

Η άφιξη του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζαρή στο κτήμα μετά το γάμο τους

Μέσα από αναρτήσεις των καλεσμένων του ζευγαριού κυκλοφόρησαν στα social media τα πρώτα βίντεο με την άφιξή του στο χώρο, καθώς και από το τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη, που χόρεψαν αγκαλιασμένοι!

Η συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου για το γάμο της Κοζαρή με το Μουζουράκη

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα για το γάμο της κολλητής της φίλης, Μαριλού Κοζαρή, η οποία το Σάββατο 27/5 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Πάνο Μουζουράκη.

Η παρουσιάστρια ήταν σε όλη την ετοιμασία της νύφης στο ξενοδοχείο μέχρι εκείνη να πάει στην εκκλησία για να συναντήσει τον τραγουδιστή! Μπορεί λοιπόν τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στη νύφη, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι, που κοιτούσαν την Κατερίνα Καινούργιου.

Με ένα μαύρο maxi φόρεμα εμφανίστηκε η Κατερίνα στο γάμο και μάλιστα λίγο μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για την πιο σημαντική ημέρα της κολλητής της.

«Σημερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη…????♥️πως πέρασαν έτσι τα χρονια μυρμηγκακι μου ;;

Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί ! @kmarilou_ @formozinio

Να ζήσετε πριγκίπισσα μου…σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχια…γιατί εισαι …ΥΠΕΡΟΧΗ !!!

Μαζι σε όλα …Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωης σου όλες μαζι …

Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη από αγάπη και ευτυχία..», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.