«Ο γλυκούλης να μας γλιτώσει ήθελε, δεν...» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Ελεονώρας Μελέτη για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη

Το αιχμηρό σχόλιό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της εγκυμονούσας συντρόφου του, Μαριλούς Κόζαρη πραγματοποιήθηκε χθες 27/5 το απόγευμα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής πριν λίγες μέρες είχε προκαλέσει ντόρο με το βίντεο που είχε δημοσιεύσει για τους δημοσιογράφους αναφορικά με τον γάμο του (δείτε το εδώ) και μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που είχαν εκφράσει εξαρχής την άποψή τους για τα όσα είχε πει ο ίδιος, δείχνοντας όμως κατανόηση για το γεγονός ότι εκείνος δεν επιθυμεί τα μίντια σε μια τόσο προσωπική στιγμή ήταν η Ελεονώρα Μελέτη.

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 και με αφορμή τις αναρτήσεις φίλων του ζευγαριού από το μυστήριο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη

«Ο γλυκούλης ο Μουζουράκης να μας γλιτώσει ήθελε. Από τα έξοδα. Μη στείλετε κάμερες έλεγε. Κάτι ήξερε ο άνθρωπος. Δεν έχουμε χάσει καρέ από το κινητά των καλεσμένων», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

H ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον "σάλο" μετά το βίντεο του Μουζουράκη

«Θα σου πω το σκεπτικό μου. Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ' αμάξης που δεν ήθελα να μαθευτεί ο γάμος μου. Δεν έκανα και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια. Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης, αλλά καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, κι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει, κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε, θα το έκοβε. Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή, από μακριά προφανώς, Η ώρα η καλή στα όμορφα παιδιά, με το καλό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.