Γάμος Μουζουράκη & Κόζαρη: «Θυμάμαι να μου λέει...» - Συγκινημένη και βουρκωμένη η Κατερίνα Καινούργιου

«Είπα στην Μαριλού να μου δώσει την ανθοδέσμη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γάμος Μουζουράκη & Κόζαρη: «Θυμάμαι να μου λέει...» -  Συγκινημένη και βουρκωμένη η Κατερίνα Καινούργιου

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 μετά τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη. Η όμορφη παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της στο νιόπαντρο ζευγάρι και ήταν αρκετά συγκινημένη, μιας και η Μαριλού είναι κολλητή της φίλη.

Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου στον γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Φορώ και τα γυαλιά γιατί είμαι βουρκωμένη. Έχω δακρύσει. Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή και οι δύο από τον Παρνασσό. Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Από τότε γίναμε φίλες. Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα.

Διαβάστε επίσης: Πολλοί το είδαν αλλά λίγοι το πρόσεξαν - Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχαν

Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα. Ερωτεύτηκαν απίστευτα, ήταν αμοιβαίο και χαίρομαι που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι κι εγώ σε αυτό. Τους εύχομαι πραγματικά να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Χαίρομαι πάρα πολύ και να ευχηθώ τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Να είναι γεροί και το διαισθάνομαι ότι θα είναι για πάντα μαζί. Με το καλό να έρθει στον κόσμο η μπεμπούλα τους. Είπα στην Μαριλού να μου δώσει την ανθοδέσμη. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Εξίσου συγκινημένοι ήταν φυσικά και οι γονείς της Μαριλούς οι οποίοι μετά το μυστήριο μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και δέχτηκαν τις ευχές των δημοσιογράφων.

«Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και στα δικά σας. Συγκινήθηκα λίγο», είπε ο πατέρας της εγκυμονούσας νύφης ενώ η μητέρα πρόσθεσε: «Ευχαριστώ παιδιά και στα δικά σας οι ελεύθεροι. Συγκινήθηκα πολύ. Ο καλύτερος γαμπρός είναι ο Πάνος».