«Κανένας δεν τραμπούκισε την ρεπόρτερ! Ήταν μία...» - Το Open Weekend διαψεύδει την καταγγελία της Σίσσυς Χρηστίδου

Χαμός μεταξύ των δημοσιογράφων στον γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κανένας δεν τραμπούκισε την ρεπόρτερ! Ήταν μία...» - Το Open Weekend διαψεύδει την καταγγελία της Σίσσυς Χρηστίδου

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί με τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη που πραγματοποιήθηκε χθες 27/5 στην Αίγινα και συγκεκριμένα όσον αφορά την δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος.

Ο λόγος είναι ότι η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπως κατήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής 28/5, έστειλε δημοσιογράφο στο νησί για να καλύψει τα παρασκήνια του γάμου και τους υπόλοιπους ρεπόρτερ κι όχι τον ίδιο τον γάμο κι αυτό προκάλεσε την αντίδραση των συναδέλφων της -δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η απάντηση του Open Weekend στην καταγγελία της Σίσσυς Χρηστίδου

Ωστόσο, η δημοσιογράφος του Open Weekend, Βίκυ Δέτσικα μίλησε στον αέρα για το περιστατικό, αναφέροντας ότι τα πράγματα δεν συνέβησαν σε τέτοιο βαθμό ούτε σε τέτοια έκταση. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της εκπομπής της απόρησαν για τον λόγο που βρέθηκε η συγκεκριμένη ρεπόρτερ εκεί και για τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

«Δεν κατάλαβα τι λες; Αυτό το μάθατε εκείνη την στιγμή; Ήρθε ένας δημοσιογράφος και σας είπε γεια σας, ήρθα να κάνω το backstage; Γιατί να σας το πει; Μαθαίνω ότι το κορίτσι δέχθηκε λεκτική επίθεση κι είναι ανεπίτρεπτο. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας είτε είναι λεκτική είτε οποιαδήποτε μορφή βίας. Υπάρχει αυτό; Το είδες εσύ αυτό;» είπε η Ελένη Τσολάκη στην δημοσιογράφο η οποία ήταν παρούσα και απάντησε: «Δεν ήταν τόσο ακραία επίθεση, πιο πολύ ήταν απορία, αντίδραση, όπως και κάποιοι οπερατέρ ή φωτογράφοι γιατί είπαν ότι δεν θέλουν να τους τραβήξουν», διαψεύδοντας τις καταγγελίες για λεκτική επίθεση και απειλές με μηνύσεις.

«Φαντάζομαι το κορίτσι θα ρώτησε αν έχει την άδεια να τραβήξει ρεπόρτερ και φωτογράφους γιατί δεν είναι δημόσια πρόσωπα κι είναι άνθρωποι που δούλευαν εκείνη την στιγμή. Αν δεν είσαι δημόσιο πρόσωπο, δεν χρειάζεται μία άδεια για να σε τραβήξει ο άλλος; Ποιο ήταν το θέμα; Δεν το έχω καταλάβει» είπε η παρουσιάστρια.

«Έχει και την αστεία εκδοχή και την σοβαρή. Σου λέει, αφού πληρώσαμε για να κάνουμε την αποστολή, αλλά δεν θα δείξουμε τα πλάνα… Θα μπορούσε να κάνει οδοιπορικό στην Αίγινα. Ήταν μια κακή επιλογή, σκέψη και μόνο σαν πλάκα -δεν μπορώ να δω Mega τώρα και δεν ξέρω πως τα παρουσίασαν, προτιμώ να δω Open- μόνο ως χιουμοριστικό κι αστείο μπορώ να το δεχτώ. Το άλλο είναι πολύ άστοχο κι από ό,τι μάθαμε είναι νέο κορίτσι η ρεπόρτερ, δεν είναι έμπειρη. Δεν φταίει αυτή. Αν δεν θες να παίξεις ένα θέμα, μην το παίζεις καθόλου» είπε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η δημοσιογράφος είπε επίσης: «Σε καμία περίπτωση δεν είδα κανέναν να την τραμπουκίζει, κανέναν να της φέρεται με άσχημο τρόπο. Απλά της είπαμε ότι δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό. Ωστόσο μάς τράβηξαν πλάνα και εμάς και κάποιους τεχνικούς που είχαν πει ότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να βγούμε. Δεν τράβηξε πλάνα από τον γάμο, αλλά τράβηξε εμάς που κάναμε τη δουλειά μας».

«Ήθελαν να παίξουν τον γάμο, χωρίς να παίξουν τον γάμο. Επειδή ακούστηκε για τραμπουκισμό κι είναι πάρα πολύ σοβαρό να βγαίνει στον αέρα κάτι τέτοιο, είναι σοβαρό αν δεν έχει συμβεί κάτι να αφήνεται υπονοούμενο ότι έχει συμβεί. Να βγάλουμε θέμα ξαφνικά, επειδή δεν έχουμε θέμα, είναι αστείο. Μου κάνει πάρα πολύ μυστήριο όλο αυτό» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρξε κανένας επαγγελματίας άνθρωπος δεν έκανε καμία επίθεση σε κανένα κορίτσι, έμπειρο ή χωρίς εμπειρία» είπε κλείνοντας η Ελένη Τσολάκη.