Πάνος Μουζουράκης: «Δεν έχετε...» - Η ασύλληπτη σπόντα στους δημοσιογράφους για τον γάμο του

Μετά το... ποίημα που έβγαλε για την επιθυμία του να μην βρίσκονται στον γάμο του κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Μουζουράκης: «Δεν έχετε...» - Η ασύλληπτη σπόντα στους δημοσιογράφους για τον γάμο του

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες, Σάββατο 28/5 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη στην Αίγινα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε 18:00 το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και οι καλεσμένοι είχαν ξεπεράσει τους 500.

Η νύφη, πιο όμορφη από ποτέ, κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης ενθουσιάστηκε όταν την είδε (δείτε εδώ ακριβώς την αντίδρασή του μόλις είδε αντίκρυσε την αγαπημένη του).

Αμέσως μετά ακολούθησε το μυστήριο και όταν αυτό τελείωσε, το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με το ίδιο αυτοκίνητο αντίκα και πήγαν όλοι στον Πύργο Σαλιαρέλη και στον κήπο του, δίπλα στην πισίνα δεξιώθηκε τους καλεσμένους του.

Παρά το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει ένα ποίημα με τίτλο Υπόμνημα, όπου εξέφραζε την επιθυμία του να μην βρίσκονται στον γάμο του δημοσιογράφοι (δείτε το εδώ), πολλές τηλεοπτικές κάμερες και ρεπόρτερ ήταν εκεί για να εξασφαλίσουν πλάνα και δηλώσεις.

Η σπόντα του Πάνου Μουζουράκη στους δημοσιογράφους για τον γάμο του

Έτσι, κατά την χθεσινή έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία και την είσοδό του στην άμαξα, ο Πάνος Μουζουράκης έριξε μια ασύλληπτη σπόντα σε σχέση με όσα είχε αναφέρει στο ποίημα του.

«Ο κύριος συνεννοήθηκε και τα πήρε από τα κανάλια για να μας αφήσει λίγο παραπάνω… Να είστε καλά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από ποίηση δεν έχετε ακόμα… Καταλάβατε. Να είστε καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σας άρεσε το ποίημα; Με την αγάπη σας. Γεια σου κόσμε» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης.