Γάμος Μουζουράκη & Κόζαρη: Απουσίαζαν Ρουβάς και Αργυρός - Όλη η αλήθεια για τον λόγο που δεν παρευρέθηκαν

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Φαντασμαγορικός ήταν ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 στην Αίγινα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε συγκεκριμένα 18:00 το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και οι καλεσμένοι είχαν ξεπεράσει τους 500.

Οι ηχηρές απουσίες από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη

Ωστόσο, υπήρξαν όμως και δύο απουσίες που συζητήθηκαν έντονα. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό οι οποίοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του φίλου τους.

Ο λόγος ήταν γιατί χθες το βράδυ ήταν η τελευταία βραδιά εμφάνισής τους στην πίστα του νυχτερινού κέντρο όπου τραγουδούν, με το πολύ επιτυχημένο σχήμα να ρίχνει αυλαία για αυτό και αδύνατον να δώσουν το παρών στον γάμο του καλού τους φίλου και συνεργάτη, Πάνου Μουζουράκη.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής 28/5 στην εκπομπή Open Weekend, η οικογένεια Ρουβά εκπροσωπήθηκε στον γάμο καθώς έδωσε το παρών η Κάτια Ζυγούλη εφόσον ο Σάκης δεν μπορούσε να βρεθεί εκεί.

Η σπόντα του Μουζουράκη στους δημοσιογράφους για τον γάμο του

Παρά το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει ένα ποίημα με τίτλο Υπόμνημα, όπου εξέφραζε την επιθυμία του να μην βρίσκονται στον γάμο του δημοσιογράφοι (δείτε το εδώ), πολλές τηλεοπτικές κάμερες και ρεπόρτερ ήταν εκεί για να εξασφαλίσουν πλάνα και δηλώσεις.

Έτσι, κατά την χθεσινή έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία και την είσοδό του στην άμαξα, ο Πάνος Μουζουράκης έριξε μια ασύλληπτη σπόντα σε σχέση με όσα είχε αναφέρει στο ποίημα του.

«Ο κύριος συνεννοήθηκε και τα πήρε από τα κανάλια για να μας αφήσει λίγο παραπάνω… Να είστε καλά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από ποίηση δεν έχετε ακόμα… Καταλάβατε. Να είστε καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σας άρεσε το ποίημα; Με την αγάπη σας. Γεια σου κόσμε» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης.