Αγκαλιασμένοι ντυμένα στα λινά μετά το ξέφρενο γλέντι του γάμου - Στην παραλία για το beach party ο Πάνος Μουζουράκης και η Κοζάρη

Η επόμενη μέρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο πολυσυζητημένος γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 28/5 στην Αίγινα με πέντε κουμπάρους και πάνω από 500 καλεσμένους και τα είχε όλα. Λαμπερούς καλεσμένους, εντυπωσιακό στολισμό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί (δείτε εδώ την αντίδραση του τραγουδιστή μόλις είδε την καλή του ντυμένη νύφη).

Το ζευγάρι, όμως, είχε αποφασίσει να γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός της ζωής του διπλά, μιας που πέρα από τον γάμο έχουν λόγο να γιορτάζουν και για την εγκυμοσύνη της νεαρής γυναίκας, και γι' αυτό την Κυριακή 28/5, αφού όλοι ξεκουράστηκαν μετά την τελετή και το γλέντι, μετά τη μία το μεσημέρι άρχισαν να συγκεντρώνονται στην παραλία για ένα beach party.

Η επόμενη μέρα μετά τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr μάλιστα εντόπισε τους νεόνυμφους να καταφθάνουν στην παραλία, ντυμένοι στα λινά και αγκαλιασμένοι, πηγαίνοντας προς τους συγγενείς και τους φίλους τους, με την διάθεση ανεβασμένη στα ύψη, χαιρετώντας επίσης όσους φωτογράφους βρίσκονταν τριγύρω.

Διαβάστε επίσης: Πολλοί το είδαν αλλά λίγοι το πρόσεξαν - Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχαν

Μουζουράκης Κοζάρη γάμος

Μουζουράκης Κοζάρη γάμος επόμενη μέρα

Μουζουράκης Κοζάρη

Μουζουράκης Κοζάρη μετά το γάμο

Η εντυπωσιακή άφιξη του ζευγαριού στο κτήμα & το κομμάτι που χόρεψαν συγκινημένοι

Αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με ένα άσπρο, ανοιχτό αυτοκίνητο για να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για το μεγάλο γλέντι, που θα ακολουθούσε με τους φίλους του στο κτήμα, που είχαν κλείσει (δείτε εδώ την έξοδό τους από την εκκλησία)!

Μέσα από αναρτήσεις των καλεσμένων του ζευγαριού κυκλοφόρησαν στα social media τα πρώτα βίντεο με την άφιξή του στο χώρο, καθώς και από το τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη, που χόρεψαν αγκαλιασμένοι!