Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Κατερίνα Στικούδη - Αγνώριστη με το κοντό καρέ look της

Της πάει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Κατερίνα Στικούδη - Αγνώριστη με το κοντό καρέ look της

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία γυναίκα, που αγαπάει τον εαυτό της και συχνά επιλέγει να εμφανίζεται με εκκεντρικά look τόσο στο Just the 2 of us, που παρουσιάζει όσο και σε προσωπικές εξόδους, που μπορεί να τη δούμε να κάνει.

Συνήθως έχει τα μαλλιά της μακριά, με τα χρώματα συχνά να διαφέρουν, όπως και ο τρόπος, που θα τα χτενίσει! Δεν είναι μάλιστα λίγες και οι φορές, που η Κατερίνα Καινούργιου θα επιλέξει να έχει τα μαλλιά της μια μακριά αλογούρα.

Δείτε επίσης: «Είναι πάλι έγκυος;» - Πρώτο trend στο Twitter η Κατερίνα Στικούδη

Ο λόγος που η Κατερίνα Στικούδη έκοψε κοντά τα μαλλιά της

Το Σάββατο 27/5 την είδαμε να κάνει την ανατροπή, αφού επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της και αν το look δεν είναι φυσικό να εμφανιστεί με μακρύ κοντό καρέ, το οποίο ξεκινούσε σε καστανό και τελείωνε σε καστανό με την αλλαγή να την πηγαίνει πολύ!

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κατερίνας Στικούδη με τον γιο της

«Νομίζω ότι είμαι λίγο πιο αυστηρή εγώ με το παιδί, αλλά δεν θέλω και να το πιέζω», εξομολογήθηκε αρχικά η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Ξεκίνησα με την Ελεονώρα Μελέτη. Με έχει στηρίξει, την αγαπάω, είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Ένα τηλεπαιχνίδι θα ήθελα να κάνω, ήμουν πολύ κοντά στο να γίνει».

«Δεν έχω σκεφτεί την πολιτική, είναι κάτι πολύ ιερό. Πρέπει να συγκεντρωθείς εκεί, δεν είναι μόδα», ανέφερε έπειτα η Κατερίνα Στικούδη με αφορμή τα σχόλια για τον καλό της και την υποψηφιότητα που έθεσε.