Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την νέα καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο

Πως αντέδρασε όταν είδε την κάμερα του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την νέα καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο

Το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό, πως πρώην σύντροφός του εντόπισε σε νέα ιστοσελίδα με ροζ περιεχόμενο βίντεο με εκείνη.

Η συνέχεια παράλληλα με τη δίκη, που εκκρεμεί για τον τηλεπαρουσιαστή ήταν να κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης για συμπληρωματική κατάθεση (δείτε εδώ τι στηρίζει).

Η στάση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη συμπληρωματική κατάθεσή του

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και τον προσέγγισε να κάνει δηλώσεις λίγο μετά τη βόλτα, που έβγαλε το σκύλο του. 'Όπως φαίνεται και στο πλάνο, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 29/5 ο ίδιος δεν έκανε καμία τοποθέτηση και μπήκε βιαστικός στην πολυκατοικία του.

Πού είναι και τι κάνει σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ένας καλός του φίλος του Παναγιωτόπουλου αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή του μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για να εξηγήσει ποια είναι η κατάστασή του.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει. Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό.

Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου.

Το ότι πουλάει τη συλλογή του στο είπε ο ίδιος;

Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου «τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;». Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου «ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω 'γω κομμάτια…». Μου λέει, «δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω». Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν.

Γιατί το λες αυτό;

Έκανε το λάθος ξέρω 'γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του.

Τι εννοείς μυστήριο αλλά δεν στο λέει;

Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια.