Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους - Η γνωριμία με τη μητέρα του Ντάνου στη Σκίαθο

Μαζί στη γενέτειρά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρά τη μεγάλη του αγάπη για τη Σκιάθο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση συνειδητά να μένει στην Αθήνα με σκοπό να τρέξει τα επαγγελματικά του και τελευταία για τα μάτια της Δήμητρας Βαμβακούση!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας τη Δευτέρα 29/5 προβλήθηκε μία φωτογραφία τους από το κοινό ταξίδι, που έκαναν στη Σκιάθο, στη γενέτειρα του νικητή του Survivor 1.

Το ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση στη Σκιάθο

O Ντάνος βρέθηκε στο νησί για να εγκαινιάσει την καλοκαιρινή σεζόν και παράλληλα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία γνώρισε το κορίτσι του στη μητέρα του, στην οποία είναι γνωστό, πως έχει μεγάλη αδυναμία.

Αποκάλυψη από φιλικό πρόσωπο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση για τη σχέση τους

Την Παρασκευή 5/5 έγινε γνωστό από το φίλο και συνεργάτη του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον Αναστάσιο Ντούγκα σε δηλώσεις του στο Πρωινό μας, πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όντως στο δικηγορικό γραφείο του και πως συνεχίζει να είναι μαζί στη ζωή και πολύ αγαπημένο.

«O Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος, είναι συνεργάτης έχουμε κάνει μαζί το ''Φύλακα Άγγελο'' και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ο Γιώργος με τη Δήμητρα συνεργάζονται και επαγγελματικά, είχαμε μία συνάντηση όντως στο γραφείο μου, ξέρω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Όταν τους δείτε να τους ρωτήσετε. Ξέρω ότι και συνεργάζονται και όλα είναι καλά», είπε ο Αναστάσιος Ντούγκας.