«Θέλω νικητής του Survivor να είναι ένα λαϊκό παιδί, ένας βλάχος και χωριάτης» - "Κόλαφος" ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μπάρτζη

«Εσείς του Σάκη που βρίζετε συνέχεια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλω νικητής του Survivor να είναι ένα λαϊκό παιδί, ένας βλάχος και χωριάτης» -

Ο Τριαντάφυλλος παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις του Survivor All Star και έχει άποψη για ό,τι κι αν συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, σχολιάζοντας πολλές φορές μέσα από τα social media του, προσπαθώντας να ανοίξει τα μάτια στο κοινό σχετικά με τα "κόλπα" και τις ίντριγκες που στήνονται πίσω από τις κάμερες.

Έτσι, λοιπόν, όποτε τον πετυχαίνουν οι κάμερες των εκπομπών τον ρωτούν για τα διάφορα γεγονότα και το πρωί της Δευτέρας 29/5 απάντησε στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα" σχετικά με τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τον Σάκη Κατσούλη στον οποίο έχει στραφεί εναντίον (δείτε εδώ τον όρκο που "έσπασε").

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον νικητή του Survivor All Star και τον Σάκη Κατσούλη

«Θέλω νικητής του Survivor να είναι ένα λαϊκό παιδί, ένας βλάχος και χωριάτης, όπως είμαι κι εγώ, γιατί είμαστε πολλοί, ο Νίκος Μπάρτζης. Με τον Κόρο δεν έχω μιλήσει. Ούτε καν. Δεν πρόκειται να μιλήσω. Να είναι καλά το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Τριαντάφυλλος «Αποκλείει γυναίκα επειδή δε φέρνει σταματημένα σαλάχια» - Σάλος στο twitter κατά του "μισογύνη" Κόρο

Και για τον τρόπο που μπορεί ο Σάκης να εκλάβει τα λεγόμενά του κατά του ίδιου, όταν βγει από το παιχνίδι, δήλωσε: «Όπως θα το πάρει όταν δει τα χιλιάδες μηνύματα που του έχουν στείλει επειδή ήταν αδελφός με τον Κόρο. Είναι δυνατόν να είσαι αδελφός με τον Κόρο ρε φίλε; Ξέχασες τι περάσαμε και τι έλεγε για σένα και πόσο κλάμα ρίξαμε το 21 ρε αδερφάκι μου γλυκό; Ξέχασες τι έλεγε για σένα, για μένα, για την Μαριαλένα; Σόρι, βρίστε με, πείτε με γραφικό, ό,τι θέλετε, εσείς του Σάκη που βρίζετε συνέχεια, αυτό είναι το επίπεδο. Αλλά του “χωριάτη” στέλνουν τα καλύτερα».

Και πρόσθεσε: «Τον βλέπω ότι δεν είναι ο εαυτός του. Μήπως τον βάζουνε μωρέ; Δεν είναι ριάλιτι, δεν είναι παιχνίδι δεν είναι το Survivor που ξέρουμε».