«Δεν ξέρω γιατί έφυγα! Όταν σου συμβαίνει αυτό είναι σοκαριστικό...» - Η εξομολόγηση της Φαίης Μαυραγάνη για τον ΑΝΤ1

Τα επαγγελματικά, ο Νίκος Μάνεσης και τα παιδιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω γιατί έφυγα! Όταν σου συμβαίνει αυτό είναι σοκαριστικό...» - Η εξομολόγηση της Φαίης Μαυραγάνη για τον ΑΝΤ1

Καλεσμένη στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show βρέθηκε η Φαίη Μαυραγάνη. Η παρουσιάστρια, μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στον σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά και για την οικογένεια της. Με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

«Από όταν γνώρισα τον Νίκο, εκείνος δούλευε Σαββατοκύριακο, επομένως έμαθα το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει στη ζωή μας. Το καλοκαίρι όμως, οι διακοπές με τα παιδιά μας είναι ιερές. Η Λυδία είναι 19 και ο Φώτης 13 ετών. Κανένας από τους δύο δεν θα γίνει δημοσιογράφος. Η Λυδία σπουδάζει animation και ο Φώτης είναι μαθητής Α Γυμνασίου. Η Λυδία όταν ήταν μικρή την είχα πάρει στη δουλειά και την έβαλα στο τραπέζι των ειδήσεων, μιλούσε τόσο πολύ που τελείωσε η κασέτα που μου είχε βάλει ο σκηνοθέτης να τη γράφει για ενθύμιο. Μετά από κάποια χρόνια της έφυγε αυτή η διάθεση», εξομολογήθηκε.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, απάντησε: «Μου έχουν κάνει πρόταση από να κάνω εκπομπή απέναντι από τον Νίκο και αρνήθηκα. Δεν το κάνουμε. Τον θεωρώ τον καλύτερο που δεν μου βγαίνει ανταγωνισμός. Την περίοδο των μνημονίων, ο Νίκος δεν έπαιρνε ανάσα από τη δουλειά».

H επιστροφή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1

Το έτος 2000-2011, δηλαδή για έντεκα χρόνια η Φαίη Μαυραγάνη ήταν συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ενώ το έτος 2003-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μάνεση, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στούντιο με θέα» επίσης στον ίδιο σταθμό.

Φέτος μετά από πολλά χρόνια, επέστρεψε στο κανάλι και μίλησε στην εκπομπή σχετικά με το τέλος της συνεργασίας τους (δείτε τα δάκρυα στην πρεμιέρα της).

Δείτε επίσης: «Κάνω νόημα από το ακουστικό τι έγινε...» - Ταραχή στον αέρα του ΑΝΤ1 για την Φαίη Μαυραγάνη

«Έφυγα Δεκέμβριο του 2011, λίγο μετά που γέννησα το δεύτερο παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί. Δεν έμαθα ποτέ και αν με ρωτάς δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Μπήκα σε μία λογική ότι κάποιου δεν του κάνεις και σε χαιρετάει. Τι σημασία έχει το γιατί; Δεν ήθελα να φύγω. Δεν τον βρήκα, δεν έμαθα και δεν τον συνάντησα και σου μιλώ ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Άντε κι έμαθες, τι θα αλλάξει; Όταν σου συμβαίνει αυτό είναι σοκαριστικό να μένεις στο περιθώριο. Μπήκα στην λογική ότι είσαι κάπου, αρέσεις, συνεχίζεις ή είσαι κάπου, δεν αρέσεις και δεν συνεχίζεις.

Άτομα τα οποία στην πορεία της επαγγελματικής μου ζωής δεν με πίστεψαν ή δεν με ενίσχυσαν κάποια στιγμή που θα μπορούσαν και με υποβίβαζαν, τα έφερε το πλήρωμα του χρόνου και με κάλεσαν για να μου κάνουν πρόταση για κάτι άλλο σε άλλο κανάλι. Λέω κοίταξε πως υπάρχει νομοτέλεια και το γυρίζει» σχολίασε.