«Είναι η πρώτη φορά που θα το πω δημόσια δεν ξέρω αν κάνει αλλά...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Γαλύφα για το Shopping Star

H αντίδραση της μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι η πρώτη φορά που θα το πω δημόσια δεν ξέρω αν κάνει αλλά...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Γαλύφα για το Shopping Star

Καλεσμένη στην παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής συλλογή των ΜΙ-RO που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκε η Έλενα Γαλύφα, ανάμεσα σε πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Προχώρησε λοιπόν, σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η influencer η οποία συμμετείχε και στο GNTM, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το Shopping Star. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από το STAR (δείτε το λόγο), με αποτέλεσμα να ψάχνουν στο κανάλι άλλο πρόσωπο για την παρουσίαση της εκπομπής μόδας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για την θέση της παρουσιάστριας είναι και η Έλενα Γαλύφα, η οποία όμως δεν έχει δεχτεί πρόταση.

Οι δηλώσεις της Γαλύφα για το Shopping Star

«Νομίζω και είναι η πρώτη φορά που θα το πω δημόσια δεν ξέρω αν κάνει αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει σαν project», ανέφερε αρχικά και συνέχισε «Δεν μου έχουν πρόταση. Εννοείται θα το συζητήσω αλλά σαν αίσθηση δεν με ενδιαφέρει σαν πρόταση».

Τα δυο ακόμη πρόσωπα εκτός της Έλενας που ακούγονται

Με τη Βίκυ Καγιά να έχει ανεβάσει πολύ υψηλά τον πήχη, ο σταθμός ψάχνει ένα πρόσωπο που θα μπορέσει να πάρει την θέση της επάξια και σύμφωνα με όσα ακούγονται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια αλλά και στους διαδρόμους του σταθμού, δεν είναι αναγκαίο να είναι γένους θηλυκού!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λοιπόν, το πρώτο όνομα είναι φυσικά αυτό της Σοφίας Χατζηπαντελή! Η Σοφία έκανε την εμφάνισή της στον φετινό κύκλο του GNTM και κατάφερε πραγματικά να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Βέβαια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η αμοιβή που θέλει ιδανικά ξεπερνά κατά πολύ αυτό που ο σταθμός είχε στο μυαλό του οπότε...

Shopping Star: Η Βίκυ Καγιά φεύγει

Ακόμη ένα δυνατό όνομα, που ακούγεται για την θέση αυτή, και που ψηφίζουμε με τα μάτια κλειστά είναι αυτό του Λάκη Γαβαλά! Ποιος θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από τον Λάκη; Τέτοιος σχολιασμός, τέτοιο ύφος..

Shopping Star: Η Βίκυ Καγιά φεύγει