Δημήτρης Πιατάς: «Έκανα πλάτες στον Βλάσση Μπονάτσο για να μην...» Η εξομολόγηση για τη σχέση του με την Βουγιουκλάκη

«Για ξεκάρφωμα έλεγε ότι πάω με τον Δημήτρη έξω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Πιατάς: «Έκανα πλάτες στον Βλάσση Μπονάτσο για να μην...» Η εξομολόγηση για τη σχέση του με την Βουγιουκλάκη

Στην καρέκλα της εκπομπής The 2night show βρέθηκε ο Δημήτρης Πιατάς. Κάθισε λοιπόν απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για όλα. Για την τηλεόραση, την απουσία του από αυτή εδώ και περίπου 30 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του Βλάσση Μπονάτσου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο ηθοποιός, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έκανε πλάτες στον καλό του φίλο, με σκοπό να... μην βγαίνει με την τότε σύντροφό του....

Η αποκάλυψη του Πιατά για Μπονάτσο - Βουγιουκλάκη

«Έκανα πλάτες στον Βλάσση Μπονάτσο για να μην βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Βλάσσης ήταν φίλος μου και συγκυριακά τον ήξερα από του «Πέλομα Μποκιού». Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και στην επιθεώρηση μαζί, κλαίγαμε από τα γέλια. Ήταν μια αιτία για να βρεθώ και με την Αλίκη η οποίαμε θεώρησε ότι ήμουν το καλό παιδί. Με πήρε κι έπαιξα στην Εύθυμη και Χήρα με τον Τάκη Βουγιουκλάκη σκηνοθέτη. Με έβαλε ένθετο γιατί ήθελε να είμαι το γούρι. Μου είπε ότι βγάζεις θετική ενέργεια, σε θέλω να παίζεις. Διευθυντής παραγωγής τότε ήταν ο Στέλιος Αντωνιάδης του ΑΝΤ1 παλιά. Έκανε για εμένα μια ειδική συμφωνία οικονομική θεωρώντας με ως guest και ξαφνικά η Αλίκη λέει θα είναι σε κάθε επεισόδιο και ξαφνικά συνηδειτοποίησε πως θα της βγω πολύ ακριβά», ανέφερε αρχικά.

«Η Αλίκη είπε στον Μπονάτσο ότι θα κάνεις παρέα μόνο με τον Πιατά. Οπότε για ξεκάρφωμα έλεγε ότι πάω με τον Δημήτρη έξω, και μου έλεγε φεύγω εγώ, είμαστε μαζί» πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς.

Δείτε επίσης: Όλοκληρη γυναίκα η κόρη του Μπονάτσου και της Κουτουμάνου (Φωτογραφία)

«Όταν ο Βλάσης Μπονάτσος χώρισε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη...» -

Ο Ηλίας Ψινάκης στις 28/6 στο Γηροκομείο έκανε αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το χωρισμό της από τον Βλάσση Μπονάτσο. Δεν δίστασε μάλιστα, να αναφέρει και λεπτομέρειες.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις... Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα» πρόσθεσε.