«Είχε την πεποίθηση ότι...» - Η συνέχεια στην κόντρα Τσιμτσιλή & Κωνσταντάρα με ένα τηλεφώνημα

Όσα ειπώθηκαν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχε την πεποίθηση ότι...» - Η συνέχεια στην κόντρα Τσιμτσιλή & Κωνσταντάρα με ένα τηλεφώνημα

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε να γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το γάμο του Πάνου Μουζουράκη και την αρχική του επιθυμία να μην έχει κάμερες στο μυστήριο, κάτι που εν τέλει δεν τηρήθηκε από πολλές εκπομπές.

Το Happy Day από τη μεριά του ήταν εκείνο, που εξήγησε, πως θα κάλυπτε το γεγονός, αφού είχε κάνει από καιρό τα έξοδα για να είναι στο νησί της Αίγινας. Η συγκεκριμένη επιλογή κρίθηκε από το Λάμπρο Κωνσταντάρα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να του απαντάει (δείτε εδώ τι του είπε).

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Τρίτη 30/5 η παρουσιάστρια του Hapyy Day έκανε γνωστό, πως είχε επικοινωνία με τον Κωνσταντάρα κάτι, που και η ίδια εκτίμησε και έτσι έληξε η παρεξήγησή τους πολιτισμένα.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ''παρεξήγησή'' του με το Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Χθες με πήρε ο αγαπημένος μου, Λάμπρος Κωνσταντάρας και τα συζητήσαμε. Εκτίμησα πολύ το τηλεφώνημά του και μου είπε εσύ με μία εκπομπή που σκίζετε με 30άρια, τι ήταν να πεις ότι εντάξει δώσατε ένα budget; Δεν κατάλαβες του λέω δε ρέει το χρήμα άφθονο.

Είχε την πεποίθηση ότι ρέει το χρήμα... Πέρα από όλα εκτίμησα και αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που έχει ήθος, αξίες και αξιοπρέπεια. Και είναι και επαγγελματίας. Μου είπε ότι «με πήραν από όλες τις εκπομπές για να σου απαντήσω, αλλά εγώ ήθελα να μιλήσω μαζί σου γιατί σε εκτιμώ πολύ».

Ήθελα να εξηγήσω ότι δεν έχουμε ένα συντριβάνι, που ρέει 500ρικα. Εγώ θα κρατήσω αυτό που είπε η Καινούργιου που είναι και φίλη του ζευγαριού για όλη αυτή την ιστορία του ζευγαριού με το Μουζουράκη. Γελοιοποιήθηκε όλη η ιστορία με όλους εμάς τους δημοσιογράφους που έλεγε ο καθένας την άποψή του για το πώς κινήθηκε ο άλλος.», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.