Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα μιλήσει ο Σπύρος για την Ευρυδίκη, που έχει να πει πολλά» - Η αιχμηρή απάντηση της Παπαδοπούλου

Aιχμές και για την παραγωγή του Survivor all star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα μιλήσει ο Σπύρος για την Ευρυδίκη, που έχει να πει πολλά» - Η αιχμηρή απάντηση της Παπαδοπούλου

Μια φιλία, που είχε δημιουργηθεί στο Survivor all star και έληξε άδοξα είναι αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τα δύο κορίτσια να διακόπτουν τις σχέσεις του με το βασικό λόγο, να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πιο αναλυτικά, η Ευρυδίκη δεν τρέφει καμία συμπάθεια για το φαρμακοποιό και μάλιστα τα λόγια, που έλεγε μέσα στο παιχνίδι για εκείνον ήταν ο βασικός λόγος, που βγαίνοντας σταμάτησε να μιλάει με τη φίλη της.

Σήμερα, οι σχέσεις του παραμένουν ίδιες και μάλιστα μετά την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα στην Ελλάδα η κάμερα του Super Κατερίνα απέσπασε δηλώσεις και από τις δύο, σε διαφορετικούς εξωτερικούς χώρους.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου

«Όχι δεν έχω μιλήσει και ούτε και πρόκειται να μιλήσω με την Ευρυδίκη! Τι είναι ποντίκι; Δε θα σχολιάσω τίποτα για την Ευρυδίκη, ούτε γι αυτά, που λέει θα μιλήσει ο Σπύρος για την Ευρυδίκη, που έχει να πει πολλά», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ όσα είπε ο Μαρτίκας στην πρώτη του συνέντευξη).

Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τις σχέσεις της με τη Βρισηίδα

Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε από τη μεριά της:

«Ουδέν σχόλιο! Ας το χαρεί η αγαπημένη του. Όλοι έχουμε κάτι να πούμε, οπότε καλό είναι να τα πούμε αυτά, που έχουμε να πούμε, όλοι! Δεν έχει συμβεί κάτι, εύχομαι τα παιδιά να ζήσουν και να ευτυχίσουν! Ήμασταν φίλες, ευχαριστώ, αλήθεια ευχαριστώ. Δεν καταλαβαίνω τι είπε η Βρισηίδα, ρωτήστε αυτήν....η παραγωγή του Survivor all star ξέρει τι κάνει. Τελεία ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.