«Εγώ πέρασα εκείνη την ώρα από τη Μητρόπολη και είδα...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την συνάντηση Τζώρτζολου και πάτερ Αντώνιου

«Υπήρχε κόσμος που φώναζε "Αθώος, αθώος" τη στιγμή που περίμενε στην ουρά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ πέρασα εκείνη την ώρα από τη Μητρόπολη και είδα...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την συνάντηση Τζώρτζολου και πάτερ Αντώνιου

Τον Στράτο Τζώτρτζογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να βρίσκεται στο πλευρό του πάτερ Αντώνιου περιμένοντας να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος - δείτε εδώ.

Η αντίδραση ωστόσο του ηθοποιού παραξένεψε την παρουσιάστρια και το πάνελ. «Επειδή εγώ πρέπει τώρα να φύγω και με περιμένουν πάνω, δεν θα μου πάρεις συνέντευξη γιατί βιάζομαι. Δεν τον γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο, όχι δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, απλώς πρέπει να πάω τώρα στο βιβλιοπωλείο», είπε και το βίντεο που βάζει το βιβλίο στην κάμερα προκαλεί αμηχανία.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο

Μετά την προβολή με των δηλώσεων του Στράτου Τζώρτζογλου τις οποίες κοιτούσαν όλοι έκπληκτοι, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με τα όσα σημειώθηκαν στην ουρά που περίμενε ο κόσμος για να προσκυνήσει.

«Εγώ πέρασα εκείνη την ώρα από τη Μητρόπολη και είδα τον πατέρα Αντώνιο με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Είχε πάρα πολλή ουρά, πέρασα από δίπλα του. Δεν θα με ενοχλούσε να κάτσω και δίπλα στον Πατέρα Αντώνιο, ακόμη δεν έχει βγει κάποια απόφαση ούτως ή άλλως. Θα του μιλούσα κιόλας, αλλά είχε πάρα πολύ ουρά και έφυγα» αποκάλυψε αρχικά.

Και συνέχισε, μιλώντας για το κλίμα που επικρατούσε την ώρα που περίμενε και ο πάτερ Αντώνιος: «Ήμουν πολύ κοντά στο σημείο και όντως έγινε χαμός με τον πατέρα Αντώνιο και υπήρχε κόσμος που φώναζε "Αθώος, αθώος" τη στιγμή που περίμενε στην ουρά. Περνούσα από την Μητροπόλεως και ήθελα να προσκυνήσω αλλά είχε πάρα πολύ κόσμο και έβλεπα μια φασαρία και είδα ότι περίμενε στην ουρά ο Πατέρας Αντώνιο. Κάποιοι τον στηρίζουν, δεν ξέρουμε ακόμη τι έχει συμβεί».