«Είναι το οξυγόνο μου χαμηλά...» - Ζήτησε τη βοήθεια των συνεργατών της η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Η κατάσταση της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι το οξυγόνο μου χαμηλά...» - Ζήτησε τη βοήθεια των συνεργατών της η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένας άνθρωπος, που μέσα από την παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου κυρίως μέσα από την ειλικρίνειά της (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα το Super Κατερίνα).

Την Τρίτη 30/5 φαίνεται, πως ήταν μία δύσκολη ημέρα για την παρουσιάστρια, η οποία δε δίστασε να μοιραστεί με το κοινό και τους συνεργάτες της, πως δεν είχε πολύ καλό οξυγόνο, καθώς ήταν με οξύμετρο στην εκπομπή!

Ο λόγος, που η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τους συνεργάτες της να τη σεβαστούν ήταν οι τελευταίες εντάσεις, που έχουν τελευταία κάτι, που η ίδια δε μπορεί άλλο να διαχειριστεί, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το οξυγόνο της.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για την αδιαθεσία που ένιωσε

«Παιδιά ψυχραιμία γιατί είναι και το οξυγόνο μου χαμηλά, είμαι με το οξύμετρο. Μη με ταράξετε μόνο σήμερα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η είδηση που έκανε η Καινούργιου να κλάψει on air

Δυσάρεστη έκβαση είχε η (25/5) εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, καθώς ξαφνικά η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, ξέσπασε σε κλάματα, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα, με τους συνεργάτες της να απορούν για το τι συνέβη όσο βρισκόντουσαν σε διαφημίσεις.

Η ίδια, λοιπόν, αμέσως τους εξήγησε πως αισθάνθηκε περίεργα και άρχισε να ανακατεύεται και όλο αυτό δημιουργήθηκε από το άγχος και την πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα από το περιβάλλον της δουλειάς της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έτσι.

«Απλά ζαλίστηκα. Συγγνώμη, δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι θέλω», είπε χαρακτηριστικά.