Τραγωδία Πάτρα: «Εγώ δεν έβγαλα από την ίδια εκατομμύρια» - Ασύλληπτο άδειασμα από τη Στεφανίδου για τον Κούγια

Αναφορικά με την πελάτισσα του, Ρούλα Πισπίριγκου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Εγώ δεν έβγαλα από την ίδια εκατομμύρια» - Ασύλληπτο άδειασμα από τη Στεφανίδου για τον Κούγια

Η σχέση του Αλέξη Κούγια και της Τατιάνας Στεφανίδου είναι εδώ και καιρό τεταμένη (δείτε εδώ) με το ζήτημα της Τραγωδίας στην Πάτρα να είναι εκείνο, που φέρνει σε αντιπαράθεση το δικηγόρο και την παρουσιάστρια του T-live.

Μέσα από νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σε κάμερες αναφέρθηκε στο όνομα της Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη, τονίζοντας πως παρατηρεί από τη μεριά τους μια στοχοποίηση σχετικά με το πως διαχειρίζεται την υπόθεση της Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια την Τρίτη 30/5 η παρουσιάστρια, Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε με πολύ αναλυτικό λόγο στις αιχμές, που άφησε ο Αλέξης Κούγιας για το όνομά της.

Η νέα αιχμηρή απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια

«Τώρα, έξω από το δικαστήριο, καλές οι δηλώσεις, φταίει η Στεφανίδου, θησαύρισε, περίμενε την Πισπιρίγκου να θησαυρίσει...Εγώ δεν πληρώνομαι, δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται και πόσα έχει πάρει...

Φαντάζομαι ο κος Κούγιας έχει κάποια αμοιβή από την κα Πισπιρίγκου. Εγώ δεν έβγαλα από την ίδια εκατομμύρια, δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται και πόσα χρήματα έχει πάρει, δεν θα ερευνήσω την αμοιβή του.

Αλλά εξω από τη δίκη ακούστηκαν και δηλώσεις άσχετες με τα όσα ακούστηκαν μέσα, με θέματα που έχουν να κάνουν με το τι παίζουν οι εκπομπές. Κάθε φορά το ίδιο τροπάριο, αν παίζει η Κουτσελίνη, αν παίζει η Στεφανίδου, αν παίζει ο Ευαγγελάτος, οι κακοί αυτοί δημοσιογράφοι που αυτοί τα προκάλεσαν όλα. Ωραία, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η αποκάλυψη του Κούγια για ασθένεια που πάσχει η Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα μεταξύ άλλων την Κυριακή 21/5 με την κάμερα του Super Κατερίνα να είναι μαζί του στο εκλογικό κέντρο, που πήγε με τις δηλώσεις του να προβάλλονται τη Δευτέρα 22/5.

«Δεν γνωρίζω αν θα ψηφίσει η μητέρα από την Πάτρα, αλλά δικαίωμα έχει. Στις φυλακές υπάρχουν κάλπες...Δεν έχει την καλύτερη ψυχολογία. Η μητέρα πάσχει από μία σπάνια νόσο, διαπιστώθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Υπάρχουν δράματα μέσα στις φυλακές...μόνο με τον καρκίνο μπορεί να συγκριθεί η φυλάκιση», τόνισε στη συνέχεια.