«Μου συνέβη το δυσάρεστο γεγονός...» - Βυθισμένη στο πένθος η Σοφία Μουτίδου

Το ανακοίνωσε μέσα από το κανάλι της στο Youtube

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε η Σοφία Μουτίδου μέσα από το κανάλι της στο Youtube, στο οποίο μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 21/5 όπου η ΝΔ βγήκε πανηγυρικά πρώτη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να παθαίνει σοκ, γεγονός που δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή του συνέντευξη.

Η ηθοποιός έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της την ημέρα των εκλογών και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου

«Είμαι μέσα στο ποσοστό που δεν ψήφισαν και όχι γιατί μου συνέβη το δυσάρεστο γεγονός εκείνη την ημέρα και θα μπορούσα να το προφασιστώ και να πω ότι λόγω ενός κορυφαίου θανάτου, του πατέρα μου δεν πήγα να ψηφίσω. Όχι! Δεν είναι αυτό. Θα μπορούσα να κοροϊδέψω τους πάντες λέγοντας αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου.

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της

Η Σοφία Μουτίδου (γενν. 18 Απριλίου 1972) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, κωμικός stand-up, παρουσιάστρια, youtuber και σκηνοθέτης. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη (2002-2004) και Το καφέ της Χαράς (2003-2005). Από το 2012 γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί τις δικές της παραστάσεις stand-up. Το 2016 δημιούργησε το δικό της κανάλι στο YouTube δημιουργώντας περιεχόμενο σατιρικού, σχολιαστικού και κοινωνικού περιεχομένου.

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1972 στη Δυτική Γερμανία από γονείς Έλληνες μετανάστες, ο πατέρας της Δημήτρης Μουτίδης εργαζόταν ως ανθρακωρύχος και η μητέρα της Σαΐα Μουτίδου (1939-1992) ήταν νοικοκυρά, ενώ σε ηλικία 6 ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στη Θεσσαλονίκη, απ' όπου και κατάγεται. Μετά την αποφοίτηση της από το λύκειο ξεκίνησε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνοντας τις σπουδές το 1995. Μετά το πτυχίο της στη Νομική, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές της Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Εμπρός.