«Δεν μπορεί να πει κάτι για μένα» - Η έντονη αντίδραση της Τζούλι Μασίνο σε ερώτηση για την Δέσποινα Βανδή

Ήταν κάποτε μαθήτριά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορεί να πει κάτι για μένα» - Η έντονη αντίδραση της Τζούλι Μασίνο σε ερώτηση για την Δέσποινα Βανδή

Η Τζούλι Μασίνο, την Τετάρτη 31/5, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και μίλησε αναλυτικά για την εμπειρία της στο Just The 2 of Us, για την καριέρα της γενικότερα, αλλά και για το Fame Story.

Όσον αφορά το J2US, μάλιστα, ρωτήθηκε και για την Δέσποινα Βανδή, η οποία παλαιότερα υπήρξε μαθήτριά της, αλλά στον διαγωνισμό ασκούσε εκείνη κριτική στην ίδια (δείτε εδώ το σχόλιο για τον πρώην άντρα της, Ντέμη Νικολαϊδη που ακούστηκε στον αέρα και την έφερε σε αμηχανία).

Η απάντηση της Τζούλι Μασίνο σε ερώτηση για την Δέσποινα Βανδή

«Δεν ήταν στο χέρι μου να μείνω παραπάνω στο J2US.Είναι κρίμα, γιατί όλοι είπαν τα καλύτερα για μένα και για τον Σπύρο μας. Κάναμε τα πάντα, εγώ που δεν το' χω και με τα ελληνικά έκανα ό,τι μπορώ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την κριτική από την Δέσποινα Βανδή: «Η Δέσποινα Βανδή δεν είπε κάτι για μένα. Δεν μπορεί να πει κάτι για μένα».

Έπειτα δήλωσε για το Fame Story και τον νέο κύκλο που ακούγεται πως θα ξεκινήσει: «Πέρασαν 20 χρόνια και ο κόσμος ακόμα το θυμάται. Ήμουν κάθε μέρα σε κάθε σπίτι. Άκουσα γύρω γύρω από τα media ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι στον καινούργιο κύκλο μαζί με τη Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Θα δούμε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα. Αν μπορεί να κάνει Fame Story χωρίς εμένα και τον Μικρούτσικο, δεν ξέρω. Εμένα είναι χαρά μου. Δεν είναι η ώρα που πρέπει να πω εγώ στον Νίκο Κοκλώνη ότι είμαι εδώ, για να με θυμηθεί. Αν θέλει, είμαι πάντα ανοιχτή».