Σασμός: «Προσκυνώ» - Μοιράζουν όσκαρ στο twitter για την Μαρία Τζομπανάκη

Χαμός με την αντίδρασή της μόλις έμαθε ότι ο μικρός Πετρής είναι εγγόνι της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Προσκυνώ» - Μοιράζουν όσκαρ στο twitter για την Μαρία Τζομπανάκη

Ο κακός χαμός συνέβη στο αποψινό (31/5) επεισόδιο του Σασμού μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, κι αυτό γιατί από τη μία πλευρά παρακολουθήσαμε την Βασιλική να είναι διαλυμένη για την δολοφονία του πρώην άντρα της, Στεφανή, από τον έρωτά της, Μαθιό, με την ίδια να επιμένει πως δεν γίνεται να σκοτώνει κανείς από αγάπη, ενώ από την άλλη είδαμε τον Αστέρη να αποκαλύπτει την αλήθεια για τον γιο του στην μητέρα του, Καλλιόπη.

Το twitter, λοιπόν, παρακολουθώντας αυτές τις σκηνές, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει και έτσι η πλατφόρμα "πήρε φωτιά". Από τη μία έπαιρναν το μέρος της Βασιλικής και από την άλλη ξεκαρδίζονταν με την αντίδραση της καπετάνισσας μαθαίνοντας τα νέα για τον μικρό Πετρή. Βέβαια, όλοι κατέληγαν στο συμπέρασμα πως η Μαρία Τζομπανάκη είναι καταπληκτική και σοκάρει με την ερμηνεία της (δείτε εδώ τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας).

Οι αντιδράσεις στο twitter για την αποκάλυψη της αλήθειας για τον μικρό Πετρή στην Καλλιόπη στον Σασμό

Μαθιός και Βασιλική κάνουν έρωτα

Η Βασιλική είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Μαθιό Σταματάκη και θα το αποδείξει για μια ακόμη φορά, όταν εκείνος την παρασύρει στο κρεβάτι τους, εκφράζοντάς της τον μεγάλο έρωτα και πόθο που νιώθει γι’ αυτήν, τόσα χρόνια μετά κι εννοείται πως το περιοδικό TiViSirial μας αποκαλύπτει παρακάτω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συνταρακτική συνέχεια της κορυφαίας σειράς του ALPHA, Σασμός!

Η Βασιλική κλονίζεται ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου. Γυρίζει σπίτι της και προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά. Αντί όμως να τα καταφέρει, βλέπει μπροστά της ξανά τον Μαθιό που την μπερδεύει ακόμα περισσότερο με τις πράξεις και τα λόγια του. Εκείνος δεν θα σταματάει να της εκφράζει την ατελείωτη αγάπη που τρέφει για εκείνη, ενώ θα προσπαθεί να της εξηγήσει για πολλοστή φορά τους λόγους που όπλισαν το χέρι του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

«Ηταν πάνω από τις δυνάμεις μου... Δεν άντεχα να σε βλέπω να μαραζώνεις μέρα με τη μέρα», θα της πει και εκείνη θα τον παρακαλέσει να σταματήσει να μιλάει, να σταματήσει να την ενοχλεί και πάνω απ’ όλα να χαθεί από μπροστά της. Είναι φορτισμένη, καταρρέει κλαίγοντας και τελικά χάνει τις δυνάμεις της και πέφτει κάτω. Ο Μαθιός τρελαίνεται που τη βλέπει να υποφέρει και τρέχει να τη βοηθήσει. «Είσαι καλά Βασιλική μου;», θα την ρωτήσει και εκείνη θα του πει να την παρατήσει εκεί κάτω, στη μέση του δωματίου, μόνη της, να ξεδώσει τον πόνο που έχει στα σωθικά της. Μεταξύ άλλων του ζητά να σταματήσει να τη βασανίζει. Το κλάμα της σταματά η επόμενη κουβέντα του. «Μίλησα με τη Στέλλα για το διαζύγιο...».

Δείτε επίσης: Σασμός: «Τι κάνεις Νικηφόρε; Αυτός είναι ο πατέρας σου!» - Η τελευταία τραγική σκηνή της σεζόν με τα ουρλιαχτά της Βασιλικής

Η Βασιλική τού εξηγεί πως δεν είχε λόγο να φτάσει στο σπίτι για να της το πει, θα μπορούσαν να το συζητήσουν και από το τηλέφωνο, όμως εκείνος είναι απόλυτος. «Ηθελα να σε δω. Δεν αντέχω άλλο μακριά σου. Τρελαίνομαι Βασιλική, έχω αρχίσει να χάνω το μυαλό μου. Σ’ αγαπάω!», της εξηγεί αλλά τα λόγια του αποδεικνύονται μάταια. «Φύγε τώρα, Μαθιό. Εξαφανίσου», του λέει και τον σπρώχνει να φύγει από την πόρτα, ενώ τον παρακαλεί να την αφήσει ήσυχη.

Όσο εκείνη τον διώχνει, τόσο ο Μαθιός της υπενθυμίζει ότι την αγαπάει. «Θα σε αγαπάω μέχρι να σβήσει ο ήλιος από τον ουρανό. Σε αγαπάω, Βασιλική», τονίζει ξανά και εκείνη του λέει πως τον μισεί όσο δεν έχει μισήσει άλλον άνθρωπο στη γη. Ο Μαθιός κολλά το πρόσωπό του πάνω στο δικό της και αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος. Γρήγορα αλλά με απαλές κινήσεις την οδηγεί στο κρεβάτι τους, εκεί που άλλοτε έκαναν κάθε βράδυ σχέδια για το μέλλον τους. Η Βασιλική αφήνεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ξέροντας πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που συναντιούνται ερωτικά. Μετά εκείνος αποκοιμιέται στην αγκαλιά της, ενώ εκείνη κλαίει με αναφιλητά γιατί έχει ήδη πάρει την απόφασή της. Μια απόφαση που θα την πικράνει περισσότερο, όμως θα της δώσει το περιθώριο να δει πιο καθαρά ορισμένα πράγματα. Να φύγει μακριά για να σκεφτεί. Τα βήματά της λίγες ώρες αργότερα θα την οδηγήσουν σε μια ξαδέλφη της στη Σητεία, μακριά από την Ανω Ποριά που την πονά!