Εκείνος πήγαινε στην Τήνο και εκείνη στην Άνδρο - Η συνάντηση του Μητσοτάκη με τη Μενεγάκη στο πλοίο

Δε γνωρίζονταν πιο πριν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 1/6 με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στο Πρωινό, κάτι που όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είχε πάρει πολύ σοβαρά, προετοιμάζοντας τη συζήτησή τους.

Πολλοί ήταν λοιπόν, που σχολίασαν την τηλεοπτική συνύπαρξη του Λιάγκα με το Μητσοτάκη με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει και εκείνη με τη σειρά της τα σχόλια της μέσα από την εκπομπή της, Ελένη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε πολύ θετικά την συνέντευξη του παλιού της συμμαθητή, Γιώργου Λιάγκα, καθώς στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό παρά μόνο από μία συνάντηση, που είχαν σε πλοίο (δείτε εδώ την αντίδρασή του τη στιγμή που έμαθε τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών).

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη συνάντηση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Και εγώ έχω συστηθεί στο πλοίο, που εγώ πήγαινα Άνδρο και εκείνος πήγαινε Τήνο… Μπαίνω τρεις φορές το μήνα.», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η απάντηση του Μητσοτάκη σε όσους τον χαρακτηρίζουν γρουσούζη

«Γελάω πολύ με αυτό. Νομίζω ότι πρέπει κανείς να χρησιμοποιεί και τέτοια θέματα και να αυτοτρολλάρεται και λίγο. Δεν βλάπτει», ανέφερε αρχικά λίγο μετά την ανάρτηση του για το θάνατο του Πάγκαλου.

Και συμπλήρωσε: «Εσωτερικά, πολλά από αυτά που λέγονται, εγώ μπορεί να έχω την εμπειρία να τα αντιμετωπίζω και να μην τους δίνω καμία σημασία, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα παιδιά, την οικογένειά μου. Αλλά επειδή πολλά μπορεί να ακούγονται στον δημόσιο διάλογο, καλό είναι όσο γίνεται να μην αναπαράγουμε».