''Ελένη'': Βιαστική η Μενεγάκη στην έναρξη της - Φάνηκε το φόντο στο κινητό της με τη μικρή Μαρίνα

Καταλάθος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Ελένη'': Βιαστική η Μενεγάκη στην έναρξη της - Φάνηκε το φόντο στο κινητό της με τη μικρή Μαρίνα

Μια πολύ ευχάριστη είσοδο έκανε η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη 1/6 στην εκπομπή της ''Ελένη'' με την παρουσιάστρια να προχωράει με πολύ αυθόρμητο τρόπο, ενώ παράλληλα έβγαζε λίγο από το κραγιόν της.

Παράλληλα η Ελένη κρατούσε στα χέρια της τη σκαλέτα της εκπομπής και το κινητό της τηλέφωνο! Από τη βιασύνη της να μπει στο πλατό είχε την οθόνη ανοιχτή και έτσι φάνηκε το φόντο, που έχει με την κόρη της Μαρίνα.

Το φόντο της Ελένης Μενεγάκη στο κινητό με τη μικρή της κόρη

Πρόκειται για το μικρότερο από τα παιδιά της παρουσιάστριας, η οποία να θυμίσουμε πως από τον πρώτο της γάμο έχει φέρει στη ζωή άλλα τρία, τον Άγγελο (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει αλλάξει), τη Λάουρα και τη Βαλέρια!

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την απόφαση της 18χρονης κόρης της, Λάουρας

Την Τρίτη 30/5 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σχολίασαν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με το γιο της στην παρουσίασης της νέας συλλογής MI-RO που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/5. Η παρουσιάστρια πόζαρε όλο καμάρι στο πλευρό του γιου της, Άγγελου Λάτσιου ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει κούκλος (δείτε φωτογραφίες τους).

Η παρουσιάστρια μάλιστα, με αφορμή την έξοδο τους, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η κόρη της Λάουρα που σήμερα είναι 18 ετών, έχει πάρει την απόφαση να μην δείχνει το πρόσωπο της δημόσια στις κάμερες και τους φωτογράφους.

«Τον ρώτησα, του είπα αν πάμε εκεί θα βγάλουμε φωτογραφίες. "Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε". Είναι άλλο να σε πιάσει κάποιος σε μία στιγμή που δεν θέλεις. Μου απάντησε "το γνωρίζω δεν έχω κανένα πρόβλημα". Σας το λέω γιατί προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό μπορούμε να την ανεβάσουμε τώρα πια που είναι 18. Είπα όχι, η Λάουρα δεν θέλει το πρόσωπό της να υπάρχει πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, τώρα πια για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί.

Μάλιστα μου έλεγε "πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά να μην μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας σε μια δουλειά και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Δεν επιθυμεί το πρόσωπο της πουθενά. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει», ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη.