«Κάτι σας έχει πιάσει τώρα! Τι είναι αυτό που λέτε;» - Αμηχανία ανάμεσα στη Σία Κοσιώνη και τον Νίκο Ανδρουλάκη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε "επίθεση" στα media

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάτι σας έχει πιάσει τώρα! Τι είναι αυτό που λέτε;» - Αμηχανία ανάμεσα στη Σία Κοσιώνη και τον Νίκο Ανδρουλάκη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ήταν το βράδυ της Πέμπτης 1/6 ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μιλούσε με μία ενόχληση σχετικά με τον τρόπο που ορισμένα θέματα παρουσιάζονται από τα κανάλια, τις εκπομπές και τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα.

Ξεκίνησε, λοιπόν, ένας διάλογος με την Σία Κοσιώνη για την διαχείριση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε σημαντικά θέματα, με την παρουσιάστρια να έρχεται σε αμήχανη θέση, θεωρώντας πως για κάποιο λόγο γίνεται αυτή η "επίθεση" προς τα media.

Διαβάστε επίσης: Εκλογές 2023: Ο μορφασμός της Σίας Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΙ την στιγμή που ανακοινώνονταν οι έδρες

Ο αμήχανος διάλογος της Σίας Κοσιώνη με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Νίκος Ανδρουλάκης: Μείον 7% οι πραγματικοί μισθοί και ακούω σήμερα, εδώ από τον ΣΚΑΪ στο πρωινό, δημοσιογράφο να λέει πως "δεν έχουν μειωθεί οι μισθοί και αυτό απάντησε η κάλπη". Δεν απαντάει η κάλπη τίποτα. Ούτε αθωώνει η κάλπη τον κ. Καραμανλή, ούτε αθωώνει η κάλπη αυτά που συνέβησαν στο Αρκαλοχώρι με τους σεισμόπληκτους, ούτε αθωώνει η κάλπη ότι πάμε σε περιπέτειες δημοσιονομικές με επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Θέλω να πω πως η Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει τεράστιο δημοσιοοικονομικό πρόβλημα στη χώρα.

Σία Κοσιώνη: Πάει για επενδυτική βαθμίδα πάντως η χώρα.

Νίκος Ανδρουλάκης: Θέλετε να σας πω κάτι; Τα ίδια λέγατε και με τον Καραμανλή, το λέω για όλα τα media.

Σία Κοσιώνη: Τα λέγαμε για τον Καραμανλή;

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν μιλάω προσωπικά σε εσάς, μιλάω για όλα τα media.

Σία Κοσιώνη: Όχι. Τι; Κάτι σας έχει πιάσει με τα media τώρα.

Νίκος Ανδρουλάκης: Που λέγανε "θωρακισμένη η ελληνική οικονομία", κέρδισε τις εκλογές του ’07 και σε δύο χρόνια είχαμε μνημόνιο.

Σία Κοσιώνη: Μα αυτά τα έλεγε ο Παπαθανασίου, δεν τα έλεγαν τα media κύριε Ανδρουλάκη.

Νίκος Ανδρουλάκης: Τα αναπαρήγαγαν.

Σία Κοσιώνη: Ε τι; Δεν θα αναπαράξουμε την δήλωση του υπουργού Οικονομικών; Τι είναι αυτό που λέτε;

Νίκος Ανδρουλάκης: Και όταν έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι η χώρα πάει στα βράχια, έλεγαν "Μην ακούτε τα πράσινα παπαγαλάκια". Εγώ, λοιπόν, λέω σήμερα με ευθύτητα στον ελληνικό λαό πως σέβομαι τους φόρους σας, όραμα μου είναι ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και δίκαιη φορολόγηση διότι τα χρέη που συσσωρεύει ο Μητσοτάκης είναι χρέη ξανά για τις επόμενες γενιές.