«Σταματήστε την εκπομπή! Σταματήστε τα όλα» - Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στον αέρα του Breakfast@Star Χατζίδου και Ετεοκλής

Ανανέωσαν με το κανάλι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σταματήστε την εκπομπή! Σταματήστε τα όλα» - Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στον αέρα του Breakfast@Star Χατζίδου και Ετεοκλής

Πολλά είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, καθώς μέχρι προσφάτως δεν είχαν πέσει ακόμη υπογραφές με το STAR σχετικά με το αν θα παρουσιάσουν και του χρόνου την πρωινή εκπομπή του σταθμού (δείτε τις δηλώσεις τους).

Σήμερα 2/6 ωστόσο, έκαναν μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση στον αέρα του Breakfast@Star μόλις πετάχτηκε ξαφνικά στο πλατό η ρεπόρτερ τους διακόπτοντας την ροή της σκαλέτας.

Η ανακοίνωση Χατζίδου - Παύλου

«Σταματήστε την εκπομπή. Να σταματήσουν όλα. Έχω την είδηση της ημέρας με την οποία θα ασχοληθούν εκπομπές και sites. Έχω την πληροφορία ότι χθες το απόγευμα... το μεσημέρι; Έπεσε η υπογραφή που όλοι περιμένανε», είπε η ρεπορτερ της εκπομπής.

«Να ρωτήσω κάτι; Θεωρήσατε πολύ ωραίο να το συζητήσουμε εδώ στον αέρα; Για να καταλάβω», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε «Για να το απαντήσουμε και πιο σοβαρά, η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε».

«Πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας» αναφώνησε η Ελένη Χατζίδου.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι αυτό που περιμέναμε, το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους όλους να συνεχίζονται. Είμαστε μια οικογένεια, όλοι μαζί είμαστε μια παρέα», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η παρεξήγηση με τον Μουτσινά

Το πρωί της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει για τον Νίκο Μουτσινά και την κόντρα που έχει προκύψει από μερικές δηλώσεις που είχε κάνει η ίδια.

«Δεν καταλαβαίνω τι τον έχει πιάσει τον Νίκο Μουτσινά. Αυτό γίνεται συνέχεια. Είναι ένα νέο ζευγάρι, που δεν έχει βγει να το επιβεβαιώσει στο Instagram όπως κάνουν κι άλλοι και ψάχνουν οι δημοσιογράφοι να βρούνε αν ισχύει ή όχι. Βρήκανε κάτι στο live της, που επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο.

Για αυτό ασχολούμαστε. Δεν νομίζω ότι τον πείραξε το βίντεο, τον πείραξε που βγαίνουμε και ρωτάμε τι ισχύει. Υπάρχουν ερωτήσεις, που είναι πιο κουτσομπολίστικες. Το να ψάχνουμε για να βρούμε αν είναι ή δεν είναι ένα ζευγάρι, είναι μέσα στο παιχνίδι. Το ξέρει ο Νίκος», ήταν μερικά από τα σχόλια που είχε κάνει η Ελένη Χατζίδου, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Έχει αλλάξει κάτι στην εκπομπή των παιδιών; Αρχισυντάκτης; Α οκ, εντάξει. Θυμάμαι ήταν πολύ γλυκά τα παιδιά γιατί τώρα εδώ πέρα νόμιζα ότι πήγε η Βάσια η τοξικούλα. Πάντως, επειδή υπάρχει ένας μικρός λόγος, δεν μίλησα για τους δημοσιογράφους, ήμουν πολύ προσεκτικός με τους δημοσιογράφους, με το καημένους που το είπατε και το εξηγήσατε αλλά το είχα εξηγήσει» - δείτε εδώ ολόκληρη της απάντηση του.

«Τι έχει γίνει με εμένα και τον Μουτσινά; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Άντε μην δημιουργήσουμε θέματα από το πουθενά. Μην το κάνουμε θέμα. Καθημερινά σχολιάζουμε διάφορα μέσα από την εκπομπή. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Μην γράφουμε μεμονωμένα πραγματάκια που λέμε.

Καταρχάς τον θαυμάζω κι αυτό που κάνει είναι πολύ δύσκολο. Μου αρέσει πολύ, μην το κάνουμε τώρα προσωπικό. Σε συμπαθώ πολύ, μην με κάνεις να αλλάξω γνώμη. Το πήγα χιουμοριστικά. Εμείς δεν θέλουμε να βαραίνουμε το κλίμα της εκπομπής και να φέρνουμε ανθρώπους σε δύσκολη θέση», ανέφερε η παρουσιάστρια.