«Αυτό είναι απόρρητο, προσωπικό δεδομένο» - Η ερώτηση δημοσιογράφου του STAR που έφερε σε δύσκολη θέση την Λίτσα Πατέρα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτό είναι απόρρητο, προσωπικό δεδομένο» - Η ερώτηση δημοσιογράφου του STAR που έφερε σε δύσκολη θέση την Λίτσα Πατέρα

H κάμερα της εκπομπής BreakfastStar, συνάντησε την Λίτσα Πατέρα και την ρώτησε για την παρουσία της στο Πρωινό αλλά και την πολυετή συνεργασία της με το κανάλι του ΑΝΤ1. Θα την δούμε στην ίδια θέση και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Μεταξύ άλλων, μια ερώτηση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο του STAR, την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα

«Εγώ δεν έχω κάνει γιατί 30 χρόνια είμαι εδώ. Λογικά ναι συνεχίζω» ανέφερε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο σταθμό του Αμαρουσίου.

Σε ερώτηση αν την συμβουλεύονται διάσημα πρόσωπα, με αφορμή το λόγο που η Σίσσυ Χρηστίδου δεν υπογράφει το συμβόλαιο της με το MEGA, είπε: «Αυτά είναι απόρρητα. Παραπάνω από απόρρητο προσωπικό δεδομένο. Το να έχεις αποφασίσει και να έχεις αποδεχθεί ότι ναι εδώ κάτι μου λένε είναι απόρρητα δικό μου. Πολλές φορές το έχω συναντήσει σε ανθρώπους και δεν θέλουν να το παραδεχτούν, άρα εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Αυτή είναι η δουλειά μου. Θα είχα πεθάνει από την πείνα. Σαφώς»

Το σχόλιο όλο νόημα της Λίτσας Πατέρα για την Σκορδά

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 26/4 και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά, στέλντοντάς της ένα τρυφερό μήνυμα.

«Όταν είναι ανάδρομος ο Ερμής, δεν λέμε για μελλοντικά σχέδια, όταν έρθει σε ορθή πορεία θα μιλήσω! Εγώ επειδή προϋπήρχα στην πρωινή ζώνη, δηλαδή η Ρούλα Κορομηλά μάς έφερε και να την ευγνωμονούμε γιατί εκείνη έκανε όλη την πρωινή ζώνη και όλοι αυτοί οι μισθοί από εκεί βγήκαν, από το ότι έπεισε, είναι εξαιρετική, δεν ξέρω τι να πω τώρα για τον καθένα. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, τα συν και τα πλην. Δεν υπάρχει κανένας με φωτοστέφανο και χωρίς πλην και χωρίς συν. Με όλους καλά πήγαμε!

Δεν είμαι κουμπί για να κουμπώσω με κάποιον. Με όλους περάσαμε όμορφα. Την Ελένη την αγαπάω, την Ρούλα την αγαπάω, η Ελεονώρα κάθισε πιο λίγο και ήμασταν μια χαρά εντάξει. Δεν έχω τίποτα να πω ιδιαίτερο!

Ε δεν λείπει η Φαίη φέτος; Τόσα χρόνια ήμασταν μαζί. Βέβαια και λείπει. Και την μαλώνουμε που έφυγε. Έχουμε επικοινωνία εκτός αέρα και είναι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.