Συμπληρώνονται 15 χρόνια από το θάνατο του Σεργιανόπουλου - Το φρικτό έγκλημα της δολοφονίας του

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας ηθοποιός, που παρά τα χρόνια, που έχουν περάσει από την ημέρα του θανάτου του δεν έχει ξεχαστεί από τηλεοπτικό κοινό, που τόσο πολύ τον αγάπησε μέσα από τους ρόλους του.

Μέσα από την εκπομπή Ελένη έγινε γνωστό την Παρασκευή 2/6, πως συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ημέρα εκείνη, που δολοφονήθηκε στο σπίτι του, στις 4 Ιουνίου του 2008 με φρικιαστικό τρόπο (δείτε εδώ τι απέγινε η χρυσή περιουσία του).

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τα 15 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Σεργανόπουλου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε τον ηθοποιό με πολύ όμορφα και συγκινητικά λόγια, καθώς όπως τόνισε δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα, πως σήμερα δεν είναι μαζί μας.

«Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο και πολύ άσχημο. Μιλάω για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 15 χρόνια. Ένας ηθοποιός που επειδή το βλέπουμε ακόμα και σήμερα σε σειρές δεν μας αφήνει να κρατήσουμε αποστάσεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η περιγραφή της Λυδίας Φωτοπούλου για την κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Ήταν πολύ δύσκολο, τότε ήμουν στην Θεσσαλονίκη και κάναμε πρόβες σε μία παράσταση για το καλοκαίρι και ζήτησα άδεια, έφυγα, πήγα στην Δράμα...έτρεμα ολόκληρη. Ήταν καταπληκτικό, δεν καταλάβαινες πόσο τον αγαπούσε ο κόσμος...

Αυτή η λαοθάλασσα στην κηδεία, ήταν κάτι το φοβερό. Ήταν πολύ σκληρό. Ήταν μυθιστορηματικός ο Νίκος και έφτιαξε την ζωή του έτσι ακριβώς σαν ένα ντοστογιεφσκικό μυθιστόρημα νομίζω. Πολύ dark», είπε η Λυδία Φωτοπούλου.