Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Αν της το πεις αυτό θα φύγει...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την βάφτιση της κόρης τους

Τα τρυφερά λόγια και η αποκάλυψη για τα επαγγελματικά σχέδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Αν της το πεις αυτό θα φύγει...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την βάφτιση της κόρης τους

Στον ιερό ναό της Παναγιάς Φανερωμένης, στην Βουλιαγμένη, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνης Παπαδάκη βάφτισαν την κορούλα τους, κι εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και έχει φωτογραφίες.

Νονά της μικρής ήταν η αδερφή της, Βαλεντίνης, make up artist, Μαρία Παπαδάκη, ενώ το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένη για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Οι πρώτες δηλώσεις Παπαδάκη - Σόμμερ μετά την βάφτιση

Μετά την βάφτιση της κόρης τους, Κώστας Σόμμερ και Βελεντίνη Παπαδάκη, παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν έξω από την εκκλησία.

«Ήταν πολύ καλή στην κολυμπήθρα, εγώ δεν το περίμενα», είπαν αρχικά στις κοινές τους δηλώσεις λίγο μετά την βάφτιση.

«Είναι πολύ συγκινητικό, είναι μεγάλες στιγμές νομίζω για όλη την οικογένεια», είπε ο Κώστας Σόμμερ για την απόφαση να δώσουν στην μικρή το όνομα της μαμάς του.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να αποκτήσουν τρίτο παιδάκι: «Αν το πεις στην Βαλεντίνη αυτό θα φύγει. Νομίζω δυο είναι καλά. Τώρα αυτά... ο άνθρωπος κάνει σχέδια και ο Θεός γελά, ευτυχία είναι»

Όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, αποκάλυψε: «Μας προτάθηκε να κάνουμε με την Βαλεβτίνη πρωινή εκπομπή. Αρχικά το φοβηθήκαμε μετά όμως στο σπίτι σκεφτήκαμε ότι μπορεί να έχει πλάκα. Λίγο μετά μου είπε είμαι έγκυος. Αυτή την περίοδο κάνω κάποιες συζητήσεις για εκπομπή και θα βάλω υποψηφιότητα με τον Γιώργο Πατούλη για την περιφέρεια» και συμπλήρωσε «Έκανα μια κουβέντα για το 5Χ5. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν οι άνθρωποι στο κανάλι. Αν θα το κάνουν».

Σε ερώτηση για την ανακοίνωση που έβγαλε το ΣΕΗ και ανέφερε πως πολλές παραγωγές για σειρές ζητούν από τους ηθοποιούς τον αριθμό των followers στο Instagram, δήλωσε: «Υπάρχει μια τάση και στο εξωτερικό τέτοια. Τώρα και στην Ελλάδα να ζητούν το Instagram των ηθοποιών για να δουν τον αριθμό των ακολούθων του. Παίζει ρόλο και τι κοινό έχεις. Δεν είναι ιδανική η επιλογή των ηθοποιών με βάση τους ακολούθους, έτσι όμως προχωράνε τα πράγματα πλέον».