Mente Fuerte: Η ανάρτηση μετά τα δημοσιεύματα σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τι έγραψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Τις τελευταίες ημέρες πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα και τη μετακόμιση σε νέο σπίτι (δείτε πόσο κοστίζει), να είναι σε νέα σχέση και μάλιστα με τον Mente Fuerte.

Πολλοί βέβαια, δεν το πίστεψαν, καθώς εδώ και πολύ καιρό ο τράπερ βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Σολωμού, παρόλο που κανείς από τους δυο δεν θέλει να το επιβεβαιώσει στις κάμερες.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διέψευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα, όταν η κάμερα εκπομπής την "τσάκωσε" στο αεροδρόμιο με προορισμό την Μύκονο.

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Πλέον κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα, ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές, από διαφορετικές. Μάλλον για αυτό. Μπορεί και να τριτώσει να με δεις και άλλη φορά. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος, είτε είναι φίλος, είτε σύντροφος», ξεκαθάρισε - δείτε το βίντεο - και λίγο αργότερα την "τσάκωσαν" με άντρα στο πλευρό της στα σοκάκια του νησιού.

Η ανάρτηση του Mente Fuerte για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μετά τα όσα ειπώθηκαν και σχολιάστηκαν, ο Mente Fuerte ένα μια ανάρτηση χιουμοριστική και όλο νόημα για τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με την ξανθιά επιχειρηματία.

«Εύχομαι να πάω και εγώ στη Μύκονο φέτος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Mente Fuerte Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η βραδινή έξοδος της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού και ο Μente Fuerte είναι το μόνο σίγουρο, πως είναι πολύ κοντά με το ζευγάρι να ζει όμορφες στιγμές, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει μια συγκεκριμένη ταμπέλα σε όλο αυτό, που διατηρούν τους τελευταίους μήνες.

Σε κάθε περίπτωση οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media (δείτε εδώ την ανάρτηση της, που έβαλε φωτιές) είναι πια κάτι σύνηθες και μάλιστα οι βραδινές τους - κοινές έξοδοι μπορούμε να πούμε, πως παίρνουν και δίνουν.

Πρόσφατα μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στο Voodoo με τους δύο να μη νοιάζονται για τα φώτα και τις κάμερες, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά και άλλων προσώπων, που ήταν στο μαγαζί.

Σολωμού - Mente Fuerte

Σολωμού - Mente fuerte