Τεράστιο σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Την απάτησε με 25χρονη και αντι να χωρίσουν προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους

Μεγάλη κρίση στο γάμο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστιο σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Την απάτησε με 25χρονη και αντι να χωρίσουν προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους

Μεγάλο σκάνδαλο έχει σκάσει στην showbiz, μετά την είδηση πως αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα, εξαιτίας τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα, παράλληλης σχέσης που είχε ο σύζυγός με 25χρονη για αρκετό διάστημα. Μπορεί το ζευγάρι να έχει περάσει κρίση και στο παρελθόν, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουν γίνει... βούκινο στα media εξαιτίας της απιστίας που έγινε γνωστή και κυκλοφορεί σε όλα τα sites και τα περιοδικά.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Voici, η σχέση του γνωστού χορευτή με την 25χρονη ήταν μικρή και τελείωσε, και τώρα προσπαθεί να έρθει ξανά κοντά με την ηθοποιό σύζυγό του και να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με σκοπό να μην χαλάσουν το γάμο τους. Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα τους είναι η Camille Étienne κτιβίστρια που αγωνίζεται για τον πλανήτη.

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Νάταλι να τον συγχωρέσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη», είπε πηγή του ζευγαριού στο κανάλι Ε.

Δείτε επίσης: «Μαζί υποβάλαμε αίτηση διαζυγίου» - Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz μετά από 19 χρόνια και μία κόρη

Αυτό το ζευγάρι είναι στα χωρίσματα

Ο λόγος για την Natalie Portman και τον Benjamin Millepied που δεν έχουν χωρίσει, ωστόσο περπατούν σε τεντωμένο σκοινί, μετά την απιστία του με την 25χρονη. Αγαπιούνται πολύ, αγαπούν και την οικογένεια τους, ωστόσο πρόκειται για πολύ σοβαρό ζήτημα με αποτέλεσμα να προσπαθούν με δυσκολία να κρατηθούν ενωμένοι, αφού έχουν και παιδιά.

Λίγα λόγια για την καριέρα της

Είναι Ισραηλινο-αμερικανίδα ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1990 με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Léon (1994). Συνέχισε παίζοντας μεγάλους ρόλους σε ταινίες όπως Όμορφα Κορίτσια (Beautiful Girls, 1996) και Η Μητέρα Μου Κι Εγώ (Anywhere but Here, 1999) πριν αποκτήσει διεθνή αναγνωρισιμότητα με το ρόλο της Αμιντάλα στην τριλογία Ο Πόλεμος των Άστρων (Star Wars). Το 2005 βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Εξ Επαφής (Closer, 2004). Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία V for Vendetta, για την οποία κέρδισε Saturn Award. Άλλες ταινίες της είναι Τα Φαντάσματα του Γκόγια (Goya's Ghosts, 2006), Η Άλλη Ερωμένη του Βασιλιά (The Other Boleyn Girl, 2008) και Thor (2011).

Το 2011, η Πόρτμαν βραβεύτηκε με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Award και BAFTA Α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Μαύρος Κύκνος (Black Swan, 2010).