Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια με γνωστή αεροπορική εταιρεία - «Λέω ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′! Φτάνω λοιπόν, στο check in και...»

«Έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια με γνωστή αεροπορική εταιρεία - «Λέω ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′! Φτάνω λοιπόν, στο check in και...»

Έξαλλη έγινε η Ζέτα Μακρυπούλια με πολύ γνωστή αεροπορική εταιρία, αποκαλύπτοντας μέσα από το προφίλ της στο Instagram τα όσα έζησε χθες 3/6 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος που την έκαναν να βγει εκτός εαυτού

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχασε την πτήση της για Σάμο, ωστόσο, δεν ήταν δικό της φταίξιμο αλλά της εταιρείας της οποίας είχε κλείσει εισιτήριο για να ταξιδέψει.

Η έξαλλη αποκάλυψη της Ζέτας Μακρυπούλια για την αεροπορική

«Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να με έχει πάει η εταιρεία αυτή στη Σάμο. Κάτι που δεν συνέβη, όπως καταλαβαίνετε και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας κρύβω.

Αυτό το αεροπλάνο το έχασα λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου”. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν.

«Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν”, λέω “μα είμαι 20′ πριν εδώ”. “Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”. Μου απαντούν λοιπόν, ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ. Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου.

Κάνω λοιπόν, αυτό το βιντεάκι πρώτον, γιατί κάπου θέλω κι εγώ να ξεσπάσω. Δεύτερον, έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό, ακόμα και σε στιγμές, που δεν σας κρύβω, έχω αργήσει, με έχουν βάλει με έναν τρόπο μέσα στο αεροπλάνο. Μπήκα λίγο στο site, έψαξα κι είδα πάρα πολλά τέτοια παράπονα από πάρα πολύ κόσμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οπότε έχω κάνα δύο απορίες που θέλω να μου λύσετε. Πρώτη απορία: Από πότε σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια; Που δεν σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια. Γιατί άλλα last call τα άκουγα, όσο καθόμουν στο αεροδρόμιο, αποσβολωμένη από αυτό που μου είχε συμβεί. Δεύτερη απορία. Πώς μπορώ να το μάθω εγώ αυτό; Πώς μπορώ εγώ ο πελάτης σας να ενημερωθώ;» είπε σε έξαλλη κατάσταση η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο τέλος μάλιστα αποκάλυψε πως ήθελε να ταξιδέψει στο γάμο για καλό σκοπό, και συγκεκριμένα για συνεργάτη της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ρουκ Ζουκ.

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι που σχολίασαν το γεγονός, δήλωσαν πως δεν έχουν ακούσει κάτι παρόμοιο, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε πως την προηγούμενη εβδομάδα που ταξίδεψε, η εν λόγω αεροπορική έκανε κανονικά ανακοινώσεις.