«Για εμένα η λάθος κίνηση ήταν ότι...» - Το σχόλιο της Χρηστίδου για τη συνεργασία Λιάγκα με Σκορδά ενώ ήταν χωρισμένοι

«Αν η Φαίη πήγαινε πίσω, θα το έπαιρνε πίσω αυτό. Θα σταματούσε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για εμένα η λάθος κίνηση ήταν ότι...» - Το σχόλιο της Χρηστίδου για τη συνεργασία Λιάγκα με Σκορδά ενώ ήταν χωρισμένοι

Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ανάμεσα τους και την Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά την προβολή των δηλώσεων του λοιπόν, το λόγο πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου και ανέφερε την άποψη της για το εν λόγω πρώην τηλεοπτικό αλλά και στη ζωή δίδυμο.

Όπως σχολίασε θεώρησε λάθος την κίνηση του Λιάγκα να επιστρέψει στο πλευρό της Σκορδά, ενώ την περίοδο εκείνη είχαν χωρίσει, έβλεπε κιόλας όταν ήταν μοιραίο να μην μακροημερεύσει (δείτε το λόγο αποχώρησης της Φαίης από τον ΑΝΤ1).

Τα σχόλια της Χρηστίδου για Λιάγκα - Σκορδά

«Ο ΣΚΑΙ της έδωσε τον χώρο να το κάνει με τον τρόπο που η ίδια επιθυμεί και τώρα της βγαίνει. Αυτό προσαρμόζεται και με τις περιόδους κι υπάρχουν περίοδοι που είναι μεγαλύτερη η επικαιρότητα και περίοδοι που είναι πιο χαλαρή. Εξαρτάται από την εποχή», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε για το πρώην ζευγάρι «Για εμένα η λάθος κίνηση ήταν ότι γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ είχαν χωρίσει. Αυτό προδίδει διαφορετικές απόψεις το λιγότερο. Το να επιστρέψει ο Γιώργος δίπλα της θεωρούσα ότι ήταν μοιραίο ότι μπορεί να μην μακροημερεύσει. Όταν ένα ζευγάρι φτάνει στον χωρισμό - εκτός αν είσαι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας και έχουν περάσει 20 χρόνια - θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Εδώ βλέπεις ζευγάρια που είναι παντρεμένα, κάνουν αυτήν την δουλειά μαζί και χωρίζουν. Ήταν μία κίνηση που είχε πολύ μεγάλο ρίσκο. Αν η Φαίη πήγαινε πίσω, θα το έπαιρνε πίσω αυτό. Θα σταματούσε» ανέφερε κλείνοντας.

Τι αλλάζει στην εκπομπή της Σκορδά

Η τηλεοπτική σεζόν έχει φτάσει στο τέλος της και όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης συζητάνε για τη νέα χρονιά. Ανάμεσα τους και η Φάιη Σκορδά που φέτος πρώτη φορά συνεργάζεται με τον ΣΚΑΙ μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε το πρώτη της ραντεβού με στελέχη του σταθμού και συζήτησαν για το μέλλον της εκπομπής Πρωινό μας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζήτησαν όλα τα σενάρια. Για την αλλαγή της ώρας, τη θεματολογία, ενώ δόθηκε χρόνος στην ίδια για να σκεφτεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά την αλλαγή της ώρας, προτάθηκε στην Φαίη Σκροδά να μετακινηθεί στην ζώνη 12:00 - 14:00, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, το συμβόλαιο της έχει ως όρο την παρουσίασης εκπομπής στη ζώνη 09:00 – 13:00 και με μέγιστη διάρκεια 3 ώρες.

Όπως ειπώθηκε, η παρουσιάστρια θα συζητήσεις αλλαγές που θα αφορούν την εκπομπής και την ροή της.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά όταν είχε ερωτηθεί για την αλλαγή ώρας τη εκπομπής της, δεν δίστασε να απαντήσει.