«Μετά το θάνατο του γιου μου έπαθα ανακοπή, η κόρη μου με παρακαλούσε να μην πεθάνω» - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του Γιώργου Γεωργίου πριν φύγει από τη ζωή

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θρήνος σκορπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 5/6, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατος του γνωστού αθλητικογράφου Γιώργου Γεωργίου, σε ηλικία 71 ετών, ύστερα από πολλές ημέρες νοσηλείας στην κλινική "Άγιος Σάββας".

Η οικογένειά του είναι βυθισμένη στο πένθος και στη θλίψη, ωστόσο η απόφαση για την κηδεία του και την σορό του έπρεπε να παρθεί και έτσι διέρρευσε πως την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου συγκεκριμένα.

Αξίζει, όμως, κανείς να μάθει περισσότερα για τη ζωή και το έργο του ίδιου και μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μερικά χρόνια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία, διότι μιλούσε αναλυτικά για την απώλεια του γιου του, για τους γάμου του, αλλά και για το πρόβλημα υγείας από το οποίο έπασχε.

Διαβάστε επίσης: «Δεν ήθελα να σφηνωθεί στο μυαλό μου η εικόνα του στο φέρετρο...» - Βυθισμένος στο πένθος ο Αντώνης Κανάκης

Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Γεωργίου πριν πεθάνει

«Ο γιος μου έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας σπάνιας νόσου. Όταν η πρώτη μου γυναίκα έμαθε ότι η ασθένεια του γιου μας δεν έχει επιστροφή, πήγε να αυτοκτονήσει. Σηκώθηκα το πρωί, είδα τα μαλλιά μου άσπρα, έτρωγα ψίχα ψωμί και έσπαγαν τα δόντια μου, από τη στεναχώρια. Η μεγάλη πληγή για μένα ξέρεις ποια ήταν; Τον κοίταζα κι έλεγα "τι αισθάνεται αυτό το παιδί μέσα του". Δεν τον ρώτησα ποτέ. Ούτε αυτός μου το είπε, αλλά καταλάβαινα τι ψυχολογικά είχε μέσα του.

Η πρώην σύζυγός μου ήταν ηρωίδα, ζούσε επί 15 χρόνια έναν Γολγοθά. Είχα πάει στο νοσοκομείο κι έκανα εγχείρηση προστάτη. Είχα τους ορούς, τα ράμματα. Με πήρε η Μαρία, Σάββατο βράδυ, και μου είπε ότι το παιδί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι στο νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα το πρωί, βγάζω τους ορούς μόνος μου, λέω στον γιατρό να μου κόψει τα ράμματα κι έφυγα και πήγα στο Τζάνειο, ήταν στην εντατική. Στις 5 το απόγευμα μου λέει ο γιατρός "δεν είναι θέμα ημερών, είναι θέμα ωρών πια", στις 8 παρά 20 πέθανε. Πήγα στις 5, ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και 8 παρά 20 πέθανε. Έξι μήνες μετά το θάνατο του γιου μου έπαθα ανακοπή. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο το πρώτο πρόσωπο που είδα ήταν της κόρης μου που με παρακαλούσε να μην πεθάνω»

Διαβάστε επίσης: «Να μου φιλήσεις την Ζωή, την Αλίκη και...» - Το σπαρακτικό αντίο του Ηλία Ψινάκη στη Νόνικα Γαληνέα