Ηχούν καμπάνες στα αυτιά του Γιάννη Καραβασάνη - Χόρευε με την ανθοδέσμη του γάμου στα χέρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η επόμενη νύφη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηχούν καμπάνες στα αυτιά του Γιάννη Καραβασάνη - Χόρευε με την ανθοδέσμη του γάμου στα χέρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πολλοί είναι οι γάμοι που πραγματοποιήθηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο και σε έναν από αυτούς παρευρέθηκε ως καλεσμένη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σαντορίνη. Η καλή της φίλη, Σουζάνα Κεγγίτση, beauty blogger και youtuber, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και έτσι η ίδια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Μετά την τελετή, λοιπόν, ακολούθησε και γλέντι και, όπως συνηθίζεται , η νύφη συγκέντρωσε όλες τις ελεύθερες, ή μάλλον άγαμες, φίλες της, ώστε να τους πετάξει την ανθοδέσμη της για να αναδειχθεί η επόμενη που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο διάστημα.

Ναι, καλά μαντέψατε! Το μελαχρινό μοντέλο την έπιασε και έτρεξε αμέσως όλο χάρη προς τη νύφη για να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει. Είναι γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην άντρα της, Γιάννη Καραβασάνη, επομένως όλοι πλέον αναρωτιούνται αν είναι έτοιμοι να ξανακάνουν αυτό το βήμα (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για το διαζύγιό τους).

Η στιγμή που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο της φίλης της

Πάντως, η ίδια το διασκέδασε και έκανε μέχρι και "καπέλο" το λουλούδια στα μαλλιά της!

Διαβάστε επίσης: Τον φιλούσε συνεχώς παθιασμένα: Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανθοδέσμη γάμου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανθοδέσμη
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το "καρφί" της για τον 2ο γάμο με τον Καραβασάνη

Μπορεί το θέμα του My Style Rocks στις 5/5 να είχε θέμα τον χωρισμό, ωστόσο στις 4/5 έπεσε στο τραπέζι ο γάμος! Κι αυτό φυσικά, βοήθησε στο να γίνουν μερικές αποκαλύψεις από κάποια πρόσωπα, δεσμευμένα και τρελά ερωτευμένα.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Σελένη Φωτιάδη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και εξήγησε πως της έχουν γίνει ήδη τέσσερις προτάσεις γάμου μέχρι τώρα, αλλά εκείνη δεν την ενδιαφέρουν και πολύ αυτά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τον λόγο και πέταξε τις σπόντες της προς τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, ο οποίος μπορεί και να την παρακολουθούσε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

«Ούτε εγώ ενδιαφέρομαι Σελένη μου, αλλά δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Κι εγώ την άνετη κάνω κάθε μέρα, τι να κάνω», είπε χαρακτηριστικά το μελαχρινό μοντέλο, με την ίδια αφού η διαγωνιζόμενη εξήγησε πως έχει αρνηθεί όλες αυτές τις φορές, να λέει: «Α, εγώ δεν ξέρω τι θα πω. Βλέπουμε».

Το σκηνικό αυτό δεν μπόρεσε να μείνει ασχολίαστο και από τους υπόλοιπους κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να επισημαίνει: «Αυτό πρέπει να το ακούσει αυτός που πρέπει».

Διαβάστε επίσης: «Είμαστε διαζευγμένοι και τώρα...» - Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη