«Παραμένει στο νοσοκομείο με σοβαρή και βαριάς μορφής...» - Η κατάσταση της υγείας του συζύγου της Λένας Μαντά

Η ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λένα Μαντά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram έκανε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, πως ο σύζυγός της, Γιώργος μεταφέρθηκε από την ίδια εσπευσμένα στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Μέσα από ένα νέο post της συγγραφέως τη Δευτέρα 5/6 έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας του άντρα της, καθώς και το ότι θα χρειαστεί να ακυρώσει και άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις της.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος όπως έγραψε η Λένα Μαντά πάσχει από σοβαρή και βαριάς μορφής λοίμωξη του αναπνευστικού με τους γιατρούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να το βοηθήσουν.

Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της Λένας Μαντά

«Με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι δυο ακόμα εκδηλώσεις για το Μωρό της Σοφίτας δεν θα πραγματοποιηθούν.
Ο Γιώργος παραμένει στο νοσοκομείο με σοβαρή και βαριάς μορφής λοίμωξη του αναπνευστικού.
Σας ευχαριστώ όλους για τα γεμάτα συμπαράσταση μηνύματά σας. Με έχετε συγκινήσει απίστευτα, δεν έχω λόγια!
Ξέρω ότι ανησυχείτε, ελπίζουμε για το καλύτερο!», έγραψε η Λένα Μαντά.

Οι δηλώσεις της Μαντά για την περιπέτειά της με τον καρκίνο

Καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στη 1 ήταν το Σάββατο 28/1 η Λένα Μαντά με τη συγγραφέα να περιγράφει λεπτομερώς όλα όσα πέρασε με την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Το προλάβαμε μεταξύ λεμφώματος και καρκίνου, δεν με ένοιαζε να μάθω και λεπτομέρειες. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι βαρύ αλλά στο «Βαλς με 12 Θεούς» είχα γράψει ακριβώς για αυτό, οπότε ήξερα τα συμπτώματα.

Πήγα να κάνω γαστροσκόπηση. Έγινε χωρίς νάρκωση. Το απαίτησα αυτό, ήθελα να βλέπω γιατί είμαι control freak. Και μου είπαν: δεν θα το αντέξεις. Όπως κατέβαινε ο σωλήνας, μου έλεγε ο γιατρός: ωραία, ωραία, ωραία… αχ ρε κορίτσι μου, ευτυχώς που ήρθες.

Υπήρχε πολύ κλάμα, πολλή στεναχώρια… το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γιατρός μου ήταν: φαντάσου τον εαυτό σου σαν γάτα, έπεσες με τον 5ο και στάθηκες στα πόδια σου, τόσο τυχερή είσαι, το πρόλαβες, είναι ιάσιμο. Του λέω: ντόμπρα; Μου λέει: στον λόγο μου. Πάμε του λέω παρακάτω.

Με έπιασε κλάμα όταν άκουσα για τις χημειοθεραπείες. Δεν έβαλα ποτέ περούκα, γιατί δεν μπορώ το δήθεν, δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν και κυρίως τον εαυτό μου. Την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν να πέφτουν τα μαλλιά μου ήμουν καλεσμένη σε εκπομπή. Δεν ήξερα πώς θα πέσουν, είχα παστωθεί με λακ», είπε η Λένα Μαντά.