«Με κάνει να φρικάρω! Τώρα, αν η Ζενεβιέβ...» - Η έντονη ενόχληση της Γραμμέλη με το First Dates

«Να το εξηγήσει η ίδια δεν θα το εξηγήσω εγώ για αυτήν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με κάνει να φρικάρω! Τώρα, αν η Ζενεβιέβ...» - Η έντονη ενόχληση της Γραμμέλη με το First Dates

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Γειά σου'', οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 3/6 με την τηλεκριτικό να σχολιάζει τα τηλεοπτικά και κυρίως το νέο πρόγραμμα του Star, First Dates.

Πιο αναλυτικά, η ίδια τόνισε, πως σαν εκπομπή δεν τη βρίσκει καθόλου σύμφωνη και γενικότερα δεν τη διασκεδάζει αυτό, που παρακολουθεί (δείτε εδώ τα νούμερα, που σημείωσε στην πρεμιέρα).

Στη συνέχεια, η Γραμμέλη αναφέρθηκε και στο περιστατικό, που είδαμε πρόσφατα μέσα από ένα αποτυχημένο ραντεβού, αναφορικά με τη γυναίκα, που έκρινε άντρα για τα εξωτερικά - σωματικά χαρακτηριστικά του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για το First Dates

«Eμένα δεν μου αρέσει αυτό το προϊόν τηλεοπτικά. Δεν μου αρέσει η αισθητική του και το περιεχόμενο. Όταν ζούμε σε μια εποχή που πάμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, που γίνονταν λάθος και βλέπεις ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να απορρίπτεται ένας άνθρωπος με χαρακτηρισμούς που αφορούν το σωματικό του βάρος, το ύψος του, εε τότε δεν κάνουμε τίποτα και δεν περίμενα από την Ζενεβιέβ να είναι τόσο ευτυχισμένη μέσα σε ένα τέτοιο κόνσεπτ.

Πολύ χιουμοριστικά και όλα αυτά τα χρόνια ανεχόμασταν παιδιά στο σχολείο να τα λένε ''ο χοντρός'' και ''πλάκα κάναμε'' ή να μιλάμε άσχημα σε ανθρώπους και να τους υποτιμούμε για την εξωτερική τους εμφάνιση για κάποιες ιδιαιτερότητες για κάποιες επιλογές. Μέσα από την πλάκα όμως λέγονται τα χειρότερα πράγματα. Δεν το λέω ειδικά για την Ζενεβιέβ, το λέω γιατί εμένα αυτό το πράγμα δεν με διασκεδάζει, δεν με κάνει να γελάω, με κάνει να φρικάρω.

Τώρα, αν η Ζενεβιέβ το βρίσκει αστείο, μπορεί να το εξηγήσει η ίδια δεν θα το εξηγήσω εγώ για αυτήν. Ο καθένας αποφασίζει τι προϊόν θέλει να βγάλει, τι προϊόν θέλει να υπηρετήσει και πως θέλει να το παρουσιάσει», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τα πρώτα λόγια της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο First Dates

«Στο “First Dates” όλα τα τραπέζια είναι αποκλειστικά για δύο! Γιατί εδώ συχνάζουν όσοι θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό. Πως; Μα βγαίνοντας ραντεβού. Τάσο πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Εδώ κάποιες καρδιές θα σπάσουν από λαχτάρα και κάποιες άλλες ίσως ραγίσουν, αφού στο τέλος της βραδιάς όλοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.