GNTM: «Κάποια meetings ήταν έντονα! Με τη Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε» - Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του Σκουλού στο show

O λόγος που είπε το ''ναι'΄'

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM: «Κάποια meetings ήταν έντονα! Με τη Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε» - Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του Σκουλού στο show

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Fipster στο Yοutube με το γνωστό και πολύ επιτυχημένο φωτογράφο να σπάει τη σιωπή του αναφορικά με τη συμμετοχή του στο GNTM και τα άτομα, που συνεργάστηκε εκεί.

Ο φωτογράφος ήταν ομολογουμένως πολύ ειλικρινής τόσο για το λόγο, που πήρε την απόφαση να είναι μέλος του show, όσο και για τις τότε αλλά και τις σημερινές σχέσεις, που διατηρεί με τη Βίκυ Καγιά.

Γενικότερα δεν χαρακτήρισε άσχημα το μοντέλο, δεδομένου ότι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και μάλιστα αποκάλυψε και τη συνέβη πίσω από τα unfollow, που έπεσαν (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τα αρνητικά σχόλια και τα παιδιά του Σκουλού).

Ο λόγος που αποχώρησε ο Δημήτρης Σκουλός από το GNTM

«Το GNTM ξεκίνησε για μένα πριν δέκα χρόνια γιατί φωτογράφιζα τους τελικούς στον ANT1. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του Star και μου είπαν Δημήτρη, ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ, γιατί νομίζουμε ότι κάνεις για αυτό, που θέλουμε να κάνουμε! Έκανα δυο δοκιμαστικά, τρία.

Σαν επαφή με την τηλεόραση ήταν η πρώτη. Το σκέφτηκα πάρα πολύ και το πρώτο τρίμηνο πέρασα πολύ δύσκολα, φοβόμουν ότι θα μου κάνει πολύ κακό στη δουλειά μου. Δε μου έκανε καλό, το κακό φοβόμουν...Είπα το ναι για βιοποριστικούς λόγους, πρέπει να δουλέψω, είναι μία δεύτερη δουλειά για εμένα, είναι ένα έξτρα εισόδημα.

Είναι πολύ δύσκολη η απάντηση να ξέρεις (αν θα συνεργαστώ ξανά με την Καγιά). Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ανάλογα τη σχέση, που θα είχαμε στη δουλειά, τι project θα ήταν, ανάλογα την παραγωγή, ποιος κάνει κουμάντο και τι όρια θα έβαζα από την αρχή εγώ. Δεν την έχω κάνει unfollow, εγώ δεν το έχω κάνει. Δεν στεναχωρήθηκα, δεν ασχολούμαι με αυτά δε με νοιάζει! Με την Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε, δε θα την πάρω τηλέφωνο, ούτε εκείνη θα με πάρει. Μπορεί να μην της αρέσει η δουλειά μου.

Μερικές φορές είχαμε ωραίες στιγμές στα γυρίσματα, μερικές φορές όχι. Δεν μπορεί να είσαι πάντα στα μαύρα. Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης, που κατ’ εμέ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Κάποια meetings ήταν έντονα και άβολα», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Τα σχόλια της Καγιά για τον Σκουλό και τα unfollow

«Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Δε ξέρω γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα, Προς το Πάσχα συζητάμε πάντα με το κανάλι για το GNTM. Με το Project, η διάθεσή μου παραμένει η ίδια αλλά υπάρχει και μια παραπάνω διάθεση να πάω διακοπές. Το trailer κάθε χρόνο ξεκινάει και σταματάει να προβάλλεται μέχρι να γίνουν οι συζητήσεις» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Ωραία. Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους γιατί από μένα δε θα συζητηθεί. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη από τα follow. Για όνομα του Θεού. Μπορείς να έχεις τους φίλους σου, μπορείς να μην τους έχεις. Δε θα πω τίποτα γι’ αυτό το πράγμα γιατί το instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό» απάντησε όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τα unfollow που έκανε πρόσφατα στον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια και το αν θα δούμε και την επόμενη σεζόν την ίδια ομάδα κριτών στο GNTM η Βίκυ Καγιά είπε, «Σε αυτή τη ζωή δε μπορούν όλοι να μας εκτιμούν… Εφόσον δεν έχουμε πειράξει κανέναν, ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Μια χαρά είναι η ίδια ομάδα. Γιατί να μην είναι η ίδια ομάδα; Μπορεί να χρειάζονται κάποιες αλλαγές στα concept».