Με λαχανί παντόφλες και αέρινο φόρεμα - Η πρώτη βόλτα της Φωτεινής Aθερίδου με το νεογέννητο γιο της

Έσπρωχνε το καρότσι μέσα στο χαμόγελο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
fotiniatheridou - instagram
fotiniatheridou - instagram

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγο καιρό η Φωτεινή Αθερίδου, η οποία έφερε στη ζωή ένα ακόμη αγοράκι, το οποίο θα κάνει από εδώ και στο εξής παρέα στον πρωτότοκο γιο της ηθοποιού.

Η χαρά της είναι μεγάλη και αποτυπώνεται μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στα social media με τον μικρό της! Την Κυριακή 4/6 η ηθοποιός δημοσίευσε μία νέα ανάρτηση στο instagram, με την οποία έδειξε την πρώτη της βόλτα με το μωρό!

Γεμάτη χαμόγελο ήταν η Φωτεινή Αθερίδου σε κάποιο δρόμο της Αθήνας μαζί με το παιδί της, το οποίο ήταν στο καρότσι, υπό την προστασία της (δείτε εδώ το φωτεινό δωμάτιο, που έφτιαξε στο γιο της).

Η πρώτη βόλτα της Φωτεινής Αθερίδου με το μωρό της

«Να και η πρώτη μας βολτίτσα!», έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου.

Η πρώτη ανάρτηση της Αθερίδου με το νεογέννητο γιο της

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, η Φωτεινή Αθερίδου επιβεβαίωσε την ευχάριστη αυτή είδηση, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με το νεογέννητο αλλά και τον γιατρό της μέσα από το μαιευτήριο, αλλά και το πρωινό της.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη !

Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο @mitera.gr για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του , την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ !

Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν ! #vbac #doit #happy @mitera.gr @vvergetis», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Φωτεινή Αθερίδου.