Σφαγή Παπανώτα - Χριστοπούλου: «Προσπαθείς να με μειώσεις!» λέει η Έλενα, «Χουάνα η Παρθένα» της απαντά ο Δημήτρης

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz! Η μακροσκελής ανάρτηση στα media και η απάντηση στον αέρα του Happy Day

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σφαγή Παπανώτα - Χριστοπούλου: «Προσπαθείς να με μειώσεις!» λέει η Έλενα, «Χουάνα η Παρθένα» της απαντά ο Δημήτρης

Μία νέα κόντρα γεννήθηκε στην ελληνική showbiz με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Παπανώτα και την Έλενα Χριστοπούλου. Όλα φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά η χθεσινοβραδινή ανάρτηση της Έλενας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram άναψε την φλόγα κι έδωσε την αφορμή στον παρουσιαστή να αναφερθεί σε εκείνη, το πρωί της Δευτέρας 6/6 μέσα από τον αέρα του Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου δημοσίευσε στα stories της την μακροσκελή ανάρτηση που θα δείτε παρακάτω, αναφέροντας χαρακτηριστικά το όνομα του Δημήτρη Παπανώτα, εξαγριωμένη θα έλεγε κανείς, κι εκείνος την ειρωνεύτηκε ως απάντηση λίγες ώρες μετά!

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου

«Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα.

Δείτε επίσης: Με γκρίζα μαλλιά και μούσια στην αγκαλιά της Παπαγεωργίου - Αυτός είναι ο σύντροφος της Έλενας Χριστοπούλου

Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά. Όμως για τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου; Λες πάντα αυτή η κυρία με ειρωνεία. Φτάνει!

Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη, αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι! Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα.

Χριστοπούλου Για παπανώτα

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Στον αέρα, λοιπόν, του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 6/6 με αφορμή μια συζήτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθε η κουβέντα και στην Έλενα Χριστοπούλου με τον Δημήτρη Παπανώτα να δίνει με τον τρόπο του την δική του απάντησε σε όσα έγραψε εκείνη νωρίτερα.

«Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Δηλαδή σε σημείο που δεν χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;» και έβαλαν και οι δύο τα γέλια.

«Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;», τον ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Χουάνα η παρθένα».

«Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.