Εκείνη ασυνόδευτη στο νησί, εκείνος με τη νέα του σύντροφο - Βίντεο ντοκουμέντο από τα σοκάκια της Μυκόνου με Παναγιώταρου & Γιαννόπουλο

Δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εκείνη ασυνόδευτη στο νησί, εκείνος με τη νέα του σύντροφο - Βίντεο ντοκουμέντο από τα σοκάκια της Μυκόνου με Παναγιώταρου & Γιαννόπουλο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν ήταν λίγοι οι celebrities που επέλεξαν το νησί των Ανέμων για τις διακοπές τους, μεταξύ αυτών και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο σχέσης με τον Στάθη Σχίζα πλέον δηλώνει ελεύθερη κι ωραία (δείτε εδώ πόσο κοστίζει το νέο της σπίτι)!

Η Αλεξάνδρα έφτασε στο νησί συνοδευόμενη από μεγάλη παρέα και μάλλον δεν γνώριζε πως εκεί θα βρίσκεται και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, με τη νέα του σύντροφο! Οι τρεις τους βρέθηκαν πάνω από δυο φορές σε πολύ κοντινή απόσταση αλλά όπως προδίδει το βίντεο του Mykonoslive δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!

Η πρώτη φορά ήταν στα Ματογιάννια. Ο πλαστικός χειρούργος γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό μπαρ που βρίσκεται στα κοσμικά σοκάκια έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Ελένη, και μερικούς καλούς φίλους, μεταξύ των οποίων ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Θοδωρής Ρακιντζής. Κάπου εκεί, όπως θα δείτε παρακάτω, έκανε την βόλτα της και η Αλεξάνδρα.

Η δεύτερη φορά ήταν στο πάρτι beach bar restaurant στην Φτελιά. Ούτε εκεί υπήρξε κάποιο βλέμμα ή κάποια συνομιλία μεταξύ τους.

«Είναι πολύ όμορφη! Είμαι στην καλύτερή μου φάση και... », δήλωσε ο Αριστομένης για τη νέα του σχέση

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 27/4 ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

«Ναι ο Πέτρος μου την έφερε εντάξει τέλος πάντων οκέι! Μας εντόπισε εκεί στα Ματογιάννια. Είμαι σε μια φάση που εντάξει περνάω καλά και δεν με ενδιαφέρει αν φαίνεται προς τα έξω ή όχι. Αυτά. Είμαστε μεγάλη παρέα, περνάμε καλά, είμαι σε καλή φάση νομίζω είμαι στην καλύτερη μου φάση αυτή τη στιγμή, ήρεμος και επαγγελματικά κι όλα κι αν είναι κάτι θα φανεί στην πορεία. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω κάτι, δεν κάνω κάτι παράνομο για να το κρύψω. Μια χαρά περνάω, τέλεια είμαι.

Η Ελένη είναι πολύ όμορφη, ότι είναι θα το μάθετε στην πορεία, είναι νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε, αλλά είμαι καλά. Δεν έχει καμία σχέση με τον ιατρικό τομέα, ασχολείται με άλλα διάφορα θα τα μάθετε όλα στην πορεία.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.