Super Κατερίνα: «Κρίμα» - Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στις εκπλήξεις που του ετοίμασαν για τα γενέθλιά του

«Δεν τραβάζω ζόρι, η ηλικία μου τραβάει ζόρι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Κρίμα» - Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στις εκπλήξεις που του ετοίμασαν για τα γενέθλιά του

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή (6/6) για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους συνεργάτες του στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, καθώς ο ίδιος έχει γενέθλια και όλοι θέλησαν να του ευχηθούν κατά την έναρξη, με την Κατερίνα Καινούργιου να του εξηγεί πως του έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις μέχρι το τέλος.

Η αντίδρασή του, βέβαια, δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς, καθώς μέσα στην πλάκα εκδήλωσε μία απογοήτευση για το γεγονός αυτό, αποκαλύπτοντας πως δεν τρελαίνεται να γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Διαβάστε επίσης: Super Κατερίνα: «Παραμορφώνει την αλήθεια! Με στοχοποιεί ρε παιδιά» - Ασύλληπτος καβγάς ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο

Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στις εκπλήξεις για τα γενέθλιά του στο πλατό του Super Κατερίνα

Κατερίνα Καινούργιου: Χρόνια πολλά Ανδρέα μου, να σε χαιρόμαστε, να τα εκατοστήσεις!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Κατερίνα Καινούργιου: Έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Κρίμα.

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί; Είσαι από αυτούς τους άντρες που τους αρέσει να το γιορτάζουν ή από αυτούς που κρύβουν την ηλικία τους;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχει μία περιαυτολόγηση αυτό. Στην τηλεόραση ήμουν αναγκασμένος να γίνεται αυτό, αλλά σαν χαρακτήρας θα ήθελα να μην μνημονεύονται. Είναι θετικά τα γενέθλια και οι γιορτές, αλλά δεν είμαι αυτής της περιαυτοολόγησης.

Κατερίνα Καινούργιου: Θα δούμε, λοιπόν, όταν σου φέρουμε την τούρτα με τα κεράκια σου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν τραβάζω ζόρι, η ηλικία μου τραβάει ζόρι.

Διαβάστε επίσης: «Με έθιξε, γιατί να μη με θίξει; Δεν κατάλαβα!» - "Σκοτωμός" στον αέρα του Super Κατερίνα, φώναζε ο Πουλόπουλος & γέλαγε ο Μικρούτσικος

Η εξομολόγηση για τη σύντροφό του, που πέθανε από καρκίνο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την Παρασκευή 2/6 τις δηλώσεις, που παραχώρησε στο Super Κατερίνα η Στέλα Μιζεράκη για τη συμπλήρωση των 4 χρόνων από το θάνατο του Πάνου Ζάρλα (δείτε εδώ τη σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του).

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πήρε το λόγο και αναφέρθηκε σε ένα πολύ δύσκολο και παρόμοιο γεγονός, που βίωσε ο ίδιος σε πολύ μικρή ηλικία, αφού έχασε από καρκίνο την πρώτη του σύντροφο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξομολογήθηκε, πως παρά τις σχέσεις και τους γάμους, που έκανε στη συνέχεια της ζωής του, δεν την ξέχασε ποτέ, καθώς συχνά μπορεί να φέρει τη γυναίκα αυτή στη μνήμη του, ακόμα κα σήμερα.

«Ζητώ συγγνώμη, γιατί δε συνηθίζεις, αλλάζεις και πως... κουβαλώντας τον άλλον μέσα σου και μάλιστα με έναν τρόπο σαν να ζει, τον κουβαλάς μέσα σου. Το ξέρω από δικά μου πρόσωπα, που έχασα και όχι τώρα μεγαλώνοντας, αλλά και μικρός έχασα την κοπέλα μου, την Εύη και την κουβάλαγα και την κουβαλώ παρ' όλες τις σχέσεις, τους γάμους. Μεγάλη σχέση. Ναι, από καρκίνο έφυγε.

Έγραψα το Χαμένο Νησί και όλους τους δίσκους, και ως δημιουργική εργασιοθεραπεία έγραφα για αυτήν, τραγούδαγα γι αυτή και πάρα πολλές φορές προχωρώ με το αμάξι και την σκέφτομαι ότι έφυγε πόσο άδικα και πόσο άδικος είναι ο χρόνος», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.