Χαμός στο Tik Tok με το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη

Πήραν «φωτιά» τα σχόλια από κάτω κι έχει ανέβει μόνο 14 ώρες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Από τότε που ενηλικιώθηκε η αλήθεια είναι πως ξεκίνησε να είναι πιο ενεργή στα social media. Μπορεί να έκανε δημόσιο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και να αναρτά σχεδόν καθημερινά πράγματα από τη ζωή της, αλλά ο νέος έρωτας της Μελίνας Νικολάΐδη ακούει στο όνομα Tik Tok.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ενεργή στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ακολουθεί πιστά βίντεο που τρεντάρουν, όπως get ready with me κλπ. Το τελευταίο της βίντεο, όμως, αυτό που ανάρτησε πριν από 14 ώρες έχει γίνει ήδη viral με 21,5 χιλιάδες views, για άλλους λόγους...

Το νέο βίντεο της Μελίνας Νικολαΐδη

Η Μελίνα στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω φοράει ένα φόρεμα που η μητέρα της φορούσε στο παρελθόν και είναι... ολόιδιες! Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

@meliina____

♬ original sound - Stan :)

Υπενθυμίζουμε πως πριν από αυτό το βίντεο, viral είχε γίνει ένα που είχε δημοσιεύσει και έδειχνε τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, να την φιλάει τρυφερά (δείτε το εδώ).

Αξίζει να σημειωθεί πως μητέρα και κόρη είναι πολύ δεμένες και πλέον ανταλλάσσουν και στιλιστικές συμβουλές! Η Μελίνα Νικολαΐδη θαυμάζει τη μαμά της, ενώ η γνωστή τραγουδίστρια είναι άκρως περήφανη για την κόρη της.

Κάποιες viral αναρτήσεις της Μελίνας

Η Μελίνα Νικολαΐδη ενώ πήγαινε για νομική αποφάσισε να κάνει στροφή στην ποιότητα και να ασχοληθεί με την υποκριτική, κάτι για το οποίο την στηρίζει από την πρώτη στιγμή η Δέσποινα!

@

♬ -
@meliina____

Cheers to Monday/ GRWM🤭

♬ original sound - melina
@meliina____

Do my best friend’s make up with mee@nefelikoutas feat @emmeleiaa 🤭 #fyp #foryou #makeup

♬ original sound - melina