«Βλέπεις Ζέτα μου αγαπημένη, ο κόσμος σε άδειασε...» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον σάλο με την Μακρυπούλια, την Σολωμού & την αεροπορική εταιρεία

«Εγώ αν ήμουν ο ιδιοκτήτης, θα πλήρωνα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βλέπεις Ζέτα μου αγαπημένη, ο κόσμος σε άδειασε...» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον σάλο με την Μακρυπούλια, την Σολωμού & την αεροπορική εταιρεία

Σε κάθε εκπομπή σήμερα (6/6) αναφέρθηκε το ζήτημα που προέκυψε με την Ζέτα Μακρυπούλια και την αεροπορική εταιρεία που δεν την άφησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο επειδή άργησε λίγα λεπτά, όπως και το ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού, το οποίο φαίνεται να υποστηρίζει τα λεγόμενα της συναδέλφου της (δείτε το εδώ).

Έτσι λοιπόν, το ίδιο συνέβη και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζει την δική του άποψη και να εξηγεί πως δεν είναι σωστό οι διάσημοι να χρησιμοποιούν την αναγνωρισιμότητά τους για να πετύχουν τον σκοπό τους ακόμη κι αν έχουν λάθος, ενώ τόνισε πως είναι επίσης άσχημο το να χρησιμοποιείται ως απειλή το να βγάλεις κάποιον story και να τον ξεμπροστιάσεις.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον σάλο με την Μακρυπούλια, την Σολωμού & την αεροπορική εταιρεία

«Εγώ αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρίας, θα πλήρωνα διαφήμιση στα κανάλια και θα έβαζα τα stories της Ζέτας Μακρυπούλια, όσο και της Μαρίας Σολωμού και θα έλεγα ότι είναι η πιο σοβαρή εταιρία που σέβεται τους νόμους. Καλύτερη διαφήμιση από αυτά που είπαν, δεν υπάρχει, πραγματικά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Μία φορά ήταν να πετάξω στη Θεσσαλονίκη και δεν είχα ταυτότητα. Προφανώς ξέρουν ποιος είμαι στην Ελλάδα, αλλά επέλεξα να πάρω την επόμενη πτήση γιατί ντρεπόμουν να τους πω ότι είμαι ο Λιάγκας, βάλτε με στην πτήση. Έχουμε μία αναγνωρισιμότητα λόγω της δουλειάς μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ανοίγουν οι πόρτες. Τα τρία λεπτά που λέει η Ζέτα, εγώ με το μυαλό μου δεν πιστεύω ότι ήταν τρία λεπτά, γιατί πάντα οι υπάλληλοι αφήνουν λίγο χρόνο παραπάνω ως αβάντα».

Και τόνισε: «Πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι αναγνωρίσιμοι και οι μη αναγνωρίσιμοι ότι το κινητό δεν είναι κάποιο πυροβόλο. Δεν είναι κάποιο όπλο, ούτε σημείο απειλής "Ανεβάζω story βάλε με στο αεροπλάνο". Αυτό είναι επικίνδυνο πράγμα. Τι πάει να πει με το που πήγα να ανεβάσω story, χέστηκ@ν. Δεν πρέπει να λέγονται αυτά τα πράγματα».

«Βλέπεις Ζέτα μου αγαπημένη πώς η δύναμη των social σου γύρισε μπούμερανγκ. Είδα από περιέργεια ότι το 60-70% των σχολίων ήταν αρνητικά. Εσύ πήγες να βγάλεις τον θυμό σου, αλλά ο κόσμος είχε αντίστροφη ψυχολογία. Ο κόσμος σε άδειασε λέγοντας πως καλά έκανε η εταιρία», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Αφού άκουσε τα εξ αμάξης - Η πρώτη απάντηση της Μακρυπούλια μετά το ξέσπασμα για την αεροπορική εταιρεία