Τέλος τα γυρίσματα του Shopping Star: «Έχω κλάψει, έχω πενθήσει μέσα μου...» - Τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά

«Δεν είναι όλα λεφτά και νούμερα στη ζωή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέλος τα γυρίσματα του Shopping Star: «Έχω κλάψει, έχω πενθήσει μέσα μου...» - Τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά

Σήμερα, Τρίτη 6/6, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του STAR, Shopping Star, και όπως όλοι γνωρίζουν ύστερα από ανακοίνωση της ίδιας της παρουσιάστριας, είναι ο τελευταίος κύκλος της στο κανάλι και στο συγκεκριμένο πλατό, διότι επιθυμία της είναι να κάνει κάποιο διάλειμμα και να σκεφτεί αργότερα τα επόμενά της βήματα.

Κάμερες και ρεπόρτερ βρέθηκαν, λοιπόν, έξω από το στούντιο για να αποσπάσουν μερικές της δηλώσεις σχετικά με το οριστικό τέλος, με την ίδια να εξηγεί πως είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματά της και πως σίγουρα έκλαψε και στεναχωρήθηκε μαζί με τους συνεργάτες της (δείτε εδώ το βίντεο πίσω από τις κάμερες λίγες ημέρες πριν λήξει το συμβόλαιό της).

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την τελευταία ημέρα γυρισμάτων του Shopping Star

«Κάναμε και τον τελικό το Σάββατο, κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι όλων και είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους και είναι πάρα πολύ παράξενο. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Πολύ πιθανόν ένας άλλος επαγγελματίας να έλεγε ότι εφόσον η εκπομπή κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα να συνεχίσω. Όμως υπάρχει και το κομμάτι το δημιουργικό και πόσο πολύ κουράστηκες. Αν δεις μέσα σου πως έχει κλείσει, προσωρινά τουλάχιστον, καλό είναι να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Δεν είναι όλα λεφτά και νούμερα στη ζωή», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου που την επικοινώνησα στο κανάλι. Φυσικά και έχω προτάσεις, δεν μου αρέσει να κρύβομαι, και δεν είναι μόνο για την τηλεόραση, αλλά δεν είναι η ώρα για να τις δούμε και να τις εξετάσουμε. Όπως είπα και πριν αυτός ο κύκλος κλείνει, γιατί θεωρώ εγώ για τη δική μου τη ζωή πως χρειάζομαι ένα διάλλειμα για να ξανασκεφτώ και να ξαναφτιάξω την τράπουλά μου».

Ενώ για τον αντικαταστάτη της (δείτε εδώ τα δύο πρόσωπα που ζητά ο σταθμός) και τα επόμενά της σχέδια, επισήμανε: «Όποιος πάρει αυτή τη θέση του εύχομαι καλή επιτυχία και να το απολαύσει! Στην αρχή μόνο θα υπάρχει μία σύγκριση. Για να φτάσω στη θέση να αφήσω το Shopping Star, το έχω σκεφτεί, το έχω κλάψει, το έχω πενθήσει μέσα μου, το έχω συζητήσει με τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Ήθελε μεγάλη διαδικασία, μήνες, να το δεχτώ. Ιδανικά στην τηλεόραση δε θα ήθελα να κάνω τίποτα. Μπήκα 14 ετών και έχω φτάσει 44. Έχω φτάσει στο σημείο να μην ξέρω τι θέλω να κάνω. Το "δε ξέρω" είναι καλύτερα "να μην κάνω", οπότε άσε να περάσει λίγος καιρός».