Τραγικές φιγούρες οι κόρες της Νόνικα Γαληνέα στην κηδεία της - Περπατούσαν αγκαλιασμένες σφιχτά με δάκρυα στα μάτια

Ρίγη ανατριχίλας!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κηδεία της Νόνικα Γαληνέα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα λεπτά (6/6) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την αποχαιρετήσει για μία τελευταία φορά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τους διάσημους που έδωσαν το παρόν, το κλίμα και τα στεφάνια).

Οι κόρες της, μάλιστα, αποτέλεσαν τραγικές φιγούρες, καθώς μαυροφορεμένες όπως ήταν, δεν σταμάτησαν να κλαίνε για την μητέρα τους και περπατούσαν αγκαλιασμένες σφιχτά η μία με την άλλη.

Σπαράζουν καρδιές με την εικόνα των παιδιών της Νόνικα Γαληνέα στην κηδεία της

Νόνικα Γαληνέα φέρετρο

Νόνικα Γαληνέα κόρες κηδεία

Νόνικα Γαληνέα κόρες

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της 30χρονης εγγονής της

Η οικογένεια της αλλά και πρόσωπα που την γνώριζαν και την αγαπούσαν, θέλησαν να την αποχαιρετήσουν και δημόσια με αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσα τους και η 30χρονη εγγονή της.

«Είσαι το πιο όμορφο δώρο που μου χάρισε ο Θεός. Είσαι η δύναμη μου. Είσαι το φως μέσα στο σκοτάδι. Για πάντα μαζί. Για πάντα ένα. Καλό ταξίδι στο φως» έγραψε η Νόνικα Τσαπέλα.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του γαμπρού της

«Ήταν πραγματικά σπουδαία σε όλα της. Πάρα πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, σε όλα της είχε χιούμορ. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα αρκετά», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Μηλάτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση του Τάκη Ζαχαράτου

«Λατρεμένη μου Νόνικα, είσαι και θα παραμείνεις για πάντα ο Ήλιος που θα φωτίζει τις ζωές μας... Τώρα ήρθε η ώρα να φωτίσεις και τα αστέρια… σου έχουν κρατήσει την καλύτερη θέση!! Σ ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε θα είναι φυλαχτό στην ψυχή μου», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος.