Survivor All Star: «Δεν την είδε ποτέ με κινητό! Υπήρχαν εκβιασμοί» - "Κόλαφος" ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε την αλήθεια για την αποβολή Ασημίνας & Δαλάκα λόγω Μπάρτζη

Στη φόρα όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν την είδε ποτέ με κινητό! Υπήρχαν εκβιασμοί» -

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μπορεί να αποχώρησε πριν από αρκετές ημέρες από το Survivor All Star, ωστόσο βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, την Τρίτη 6/6 όπου κατάφερε να επιστρέψει στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς μετά τη νοσηλεία του (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για τον Γιώργο Λιάγκα).

Ο ίδιος, λοιπόν, απάντησε αναλυτικά στις ερωτήσεις του παρουσιαστή για όλα όσα συνέβαιναν πίσω και μπροστά από τις κάμερες του παιχνιδιού, ξεκινώντας από τα πρώτα σκάνδαλα, ένα εκ των οποίων ήταν και η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον Νίκο Μπάρτζη μήνες μετά τον διωγμό της από το ριάλιτι).

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μαρτίκα για το παρασκήνιο της αποβολής Δαλάκα & Ασημίνας από το Survivor All Star λόγω Μπάρτζη

«Όταν πήγα στο παιχνίδι είχα δεθεί αρκετά με τον Μπάρτζη και τον Στάθη, γιατί ήμασταν μαζί από πέρυσι και θέλαμε τον Μπάρτζη να έρθει στην παρέα μας για να δούμε τι γίνεται γιατί εγώ είχα καταλάβει τι σημαίνει Μπάρτζης από το '21. Γιατί πολύ κλάμα και στρατηγική του κακομοίρη. Δεν την είχα ξαναζήσει ποτέ. Είμαστε στο συμβούλιο και κλαίει ο Μπάρτζης δίπλα μου και λέω "Τι έγινε κλαις;" και μετά το συμβούλιο του λέω "Παραλίγο να σε πιστέψω κι εγώ" και μου λέει "On camera δείχνω αυτά που φαίνονται" και του λέω "Άρα δεν κλαις τώρα;" και μου λέει "Όχι μια χαρά είμαι".

Μαθαίνουμε, λοιπόν, τι σημαίνει Μπάρτζης και ξαφνικά βλέπω τον Μπάρτζη στην παραλία να τρέμει ολόκληρος όλη μέρα. Λέω "Τι έπαθες; Τι σόου έχουμε;" Πάμε στο συμβούλιο και λέει ότι είδε την Ασημίνα με κινητό. Δεν την είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό, πότε δεν υπήρξε η Ασημίνα με κινητό. Ήταν οσκαρική η εκτέλεση όσων είπε στο συμβούλιο, αλλά ήταν και οσκαρική η εκτέλεση για τον διωγμό των δύο κοριτσιών. Να ξεσηκωθούν οι πάντες, οπότε ή εκείνες ή εμείς, οι υπόλοιποι που ο Μπάρτζης παρακίνησε.

Υπήρχαν ενδείξεις, απλά εκείνη τη στιγμή το επιχείρημα ότι είδα την Ασημίνα με κινητό δεν ίσχυε. Υπήρχαν ενδείξεις ότι τρώνε τα κορίτσια, κάτι συμβαίνει, και βρέθηκαν και κάποια μηνύματα σε κινητά local, που ξεσκονίστηκαν όλα, και απλά ήταν ότι ο local μίλαγε με κάποιον στην Ελλάδα γνωστό τους και θα τους βοηθούσε στο να φάνε. Αυτό ήταν. Όχι ότι υπήρχε επικοινωνία για να μάθουν τα κορίτσια τι συμβαίνει έξω από το παιχνίδι. Τα κορίτσια θα μπορούσαν να μην είχαν φύγει. Αλλά το παιχνίδι παίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Υπήρχαν εκβιασμοί!», είπε.