Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη - Τα δύσκολα χρόνια στο ορφανοτροφείο και τα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Αποκαλυπτικός 3 μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη - Τα δύσκολα χρόνια στο ορφανοτροφείο και τα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Την Τρίτη 6/6 έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, πως έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης (δείτε εδώ αναλυτικά) μετά τη μάχη, που έδωσε για μία εβδομάδα ο τραγουδιστής στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Όπως αναφέρθηκε ο τραγουδιστής κατέληξε από καρδιακή ανακοπή μετά πνευμονικό οίδημα. Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο Ποιος είναι πρωινιάτικα είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν να έχει όρεξη για ζωή, ωστόσο δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

Η τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.