Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Φλωρινιώτη στο πλευρό της κόρης του Αννούλας - Με τζιν κοστούμι & γυαλιά ηλίου με στρας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 6/6 έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης (δείτε εδώ αναλυτικά) μετά τη μάχη, που έδωσε για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο Σωτηρία, καταλήγοντας από καρδιακή ανακοπή μετά πνευμονικό οίδημα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε περιορίσει της εμφανίσεις και τις παρουσίες σε εκπομπές και πλατό και συγκεκριμένα μετά το τρίτο εμβόλιο, που έκανε κατά του κορωνοϊού, το οποίο κατά τη γνώμη του τον επιβάρυνε.

Η τελευταία δημόσια έξοδος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr ανατρέξαμε στην τελευταία δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Φλωρινιώτη στις 8 Δεκεμβρίου του 2022 στο NOX. Ο τραγουδιστής είχε απολαύσει μαζί με την κόρη του Αννούλα Φλωρινιώτη την Καίτη Γαρμπή με τον ίδιο να ανεβαίνει και στην πίστα.

Φλωρινιώτης - Γαρμπή

Φλωρινιώτης - κόρη

Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη

Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο Ποιος είναι πρωινιάτικα είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν να έχει όρεξη για ζωή, ωστόσο δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.